- 10 Eylül 2018
- 838
- 2.195
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende şok oldum biri saat istemiş biri ailesini taşıdığı minibüsün parasını. Erkeklerde anasına demiyor ne parası ne pulu ben bu kadınla aile kuracağım. 3 kuruşun lafını sözünü mu edeceğim diye. Durumu da yine kadınlar kurtarmaya çalışıyor. Ben ailesine sesi çıkamayan erkeklerde buluyorum sucu başka kimsede değil.Kırgınlıklarını onarmak için “saat” yeterli miymiş? Bir insan kendini nasıl bu kadar küçük düşürür anlamıyorum kusura bakmayın ama eski nişanlınız pek karakterli biri gibi görünmüyor. Kırgınlığın bedeli mi olurmuş? Yollarınız ayrılmış zaten. Lütfen ısrar edip birleştirmeyin, değerinizi anlayacak biri girer dilerim hayatınıza.
Bilmem kaç kişi için erkek tarafının uçak bileti alması biraz abartı değil mi?İki-üç gündür açılan maddiyat temalı konulardan ilk defa bu konuda kız tarafına hak verdim.
Düğünde misafirleri getirip götürecek araçlar erkek tarafınca temin edilir. Uçaksa biletler erkek tarafı tarafından alınır.
Sonuna kadar haklı aileniz. Hele ki işin inada binmesi çok ama çok ayıp.
Bence yol yakınken bitmesi iyi olmuş. İleride çok daha büyük sorunlar yaşanması ihtimalinin önüne geçilmiş.
Ses çıkarmak bir yana etki altında kalıp saat parası istemiş utanmadan. Yani gelişinden belli sonun nereye varacağı tamamen aile güdümünde bir erkek.Bende şok oldum biri saat istemiş biri ailesini taşıdığı minibüsün parasını. Erkeklerde anasına demiyor ne parası ne pulu ben bu kadınla aile kuracağım. 3 kuruşun lafını sözünü mu edeceğim diye. Durumu da yine kadınlar kurtarmaya çalışıyor. Ben ailesine sesi çıkamayan erkeklerde buluyorum sucu başka kimsede değil.
Bilmem kaç kişi için erkek tarafının uçak bileti alması biraz abartı değil mi?
1000 tllik evet normal ama bunun 2 bucuk 3 kati fiyattan asagi olmaz diyorlardi bi de. Erkek evi naz evi oldu yaniKöşede hiç paranız yok muydu? Araba tutma işi için aileleri karıştırmadan yarı yarıya ödeyebilirdiniz. Saat olayını da ben olsam aileme söylemez kendim alırdım biz beğendik internetten ucuza buldum aldım derdim. Bu arada kaç paradan bahsediyoruz? 1000tl ye gayet iyi saatler alabilirsiniz. Son bir kıvılcım daha olmuş ama o da kavga ile son bulmuş. Artık yapacak birşey yok sanırım.
Kadınlara tonla takı hediyesi yapılıyor en kötü 10bin tutar en kötü o da. Erkeğe bin tl lik saat almak çok normal. Araç kiralama mevzusu da evet genelde erkek tarafından beklenir. Ancak seviyorsanız kendi aranızda çözebilirdiniz.
Nisanlinin tavri cok itici. Ailene tavri saygisizca, çig. Ailenin araba tutma isini karsidan beklemesi de cok ucuk bir istek degil. Sanirsin baslik parasi istediler. İyi ki olmamis. Ac gozunu fazla romantik gordum seni. Bu iyi niyetle paspas olurdun.
Bilmem kaç kişi için erkek tarafının uçak bileti alması biraz abartı değil mi?
Uçakla kaç kişi gelebilir ki?banada abartı geldi
Yani insan kendi yakının düğününe de başkasının aldığı uçak biletiyle gitmemeli bir zahmet. Bana ters geldi. Kız akrabalarını neden erkek tarafı karşılasın yol masrafını bir zahmet herkes kendisi gelsin. Ben kız tarafı olsam kendim kabul etmem zaten.Uçakla kaç kişi gelebilir ki?
Genelde uzun yolculuğa dayanamayan yaşlılar ve ufak çocuklular.
Görmemişler gibi herkes uçaklara doluşmaz yani. Uçak kapatma durumu değil :)
Erkek tarafı alır gibi düşünmesek, yani kör göze parmak basar gibi değil de, bir jest gibi.Yani insan kendi yakının düğününe de başkasının aldığı uçak biletiyle gitmemeli bir zahmet. Bana ters geldi. Kız akrabalarını neden erkek tarafı karşılasın yol masrafını bir zahmet herkes kendisi gelsin. Ben kız tarafı olsam kendim kabul etmem zaten.
Kesinlikle haklısın canım. Ailesine ses çıkarmayan, haksız yere kendini ve nişanlısını/ eşini/ sevdiğini ezdiren erkekler de suç.Bende şok oldum biri saat istemiş biri ailesini taşıdığı minibüsün parasını. Erkeklerde anasına demiyor ne parası ne pulu ben bu kadınla aile kuracağım. 3 kuruşun lafını sözünü mu edeceğim diye. Durumu da yine kadınlar kurtarmaya çalışıyor. Ben ailesine sesi çıkamayan erkeklerde buluyorum sucu başka kimsede değil.