Sen böyle deyince aklıma biri geldi beni tavlamak için attığı bir mesajda ben Allah'tan korkarım, zina vs. yanından geçmem. Bi'kere arkadaşlar kız ayarladık şu evde git falan dediler de ben gitmedim. Başkası olsa emin ol giderdi. bla bla bla. Durduk yere konuyu açıp, böyle şeyler söyleyince hiç inandırıcı gelmiyor yaBen de dedim ki ah canım hı-hı öyledir
Teşekkür ederim kızlar biraz dha kafamda bişeyler netleşmeye daha farklı düşünmeye başladım.
Teşekkür ederim kızlar biraz dha kafamda bişeyler netleşmeye daha farklı düşünmeye başladım.
Böylelerinden korkucaksın. Kafasında kaç tilki dolaşıyoki yapmam etmem diyo.
Böylelerinden korkucaksın
olmaması imkansız bir durum değil amaAllah iyiliğini versin Sur
Çok kötüsün
bende çatlarımDoğumgününde kim kime dum duma...
Abisi şüphelenmez bile.
Doğumgününde biri görmüş etkilenmiş nasıl iyi birimi yoksa çapkınmı abi diye sorsun bakalım ne dicek abisi.
Hatta şimdi uyandır sor abini ben çatlarım meraktan
Yarın sorda gelişmeleri yazarsın buraya
ya inanın buraya yazarken canım okadar sıkkındı ki anlatamam. şimdi kuş gibiyim. herşeyi oluruna bırakıyorum ve kendimi geri çekiyorum bir dahaki adımın ondan gelmesini bekliyorum. siz çok yaşayın emiiii :)
Ne mutlu bizeYaşasın Kadınlar Klübü ve Kadın Dayanışması
Çok fena gaza geldim.
ya keske abınızın arkadasıyla böyle bı ışe kalkışmasaydınız
sonucda yıldırım askı degıl yaa ,bı hoslantı alt tarafı oda gelır gecer .
yanı ben sızın yerınızde olsam asla bunu yapamazdım .kotu bırsey degıl
tabı ama kotu sonuclar dogurması cok yuksek .şimdi kı ılıskıler zaten
naylondan ,bugun var yarın yoklar .ne gerek var ortalıgın karısmasına
arkadaş kazığı yemek böyle bir şey işte
abinden habersiz seninle nasıl görüşür? sonuçta abinin arkadaşı bu insan.
bence yanlış bir durum.
ve her erkeğin klasik numaralarından bir tanesi : istesem seni kandırırm , istesem şöyle yaparım, ama ben dürüst olmayı seçiyorum blaa blaaa blaa.
senı bu şekilde etkilemeye çalışıyor işte.
aslında tamda yıldırım aşkı. onu gördüm muhabbet ettik ve saatler geçtikçe ona karşı duygularımın yoğunlaştıgını hisettim ve eve geliğimde ona aşık oldum dedim kendi kendime. işte bu yüzden ilk görüşmede bu kadar yakınlık oldu. oda anladı ona aşık oldugumu o yüzden bana hep acele etme tanıyalım birbirimizi dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?