Doğru olanı mı yapıyoruz?

Hak edene hak ettiğini vereceksin slim :) Bunu sen benden daha iyi biliyorsun.
Bir arkadaş sana yufka yüreklisin demiş ya, seni tanıyorum az çok içimden dedim "yoo aslında değildir" . Sonra bir baktım sen demişsin "aslında hiç değilimdir" diye :)
Ama bu sert tutumuna her zaman hayranımdır senin.
Ama bu konuda niye böyle , haklı olduğun halde bocaladın anlamadım ? :16:
Bence hiç düşünme canım. O kadar parası varsa, bakıcı tutsun kendine bir tanecik. Hatta iki tane de tutabilir bence. Malum 12 daire yahu !? :)
Ben böyle insanlara sinir oluyorum. :53:

Hak edene hak ettiğini vereceksin slim :) Bunu sen benden daha iyi biliyorsun.
Bir arkadaş sana yufka yüreklisin demiş ya, seni tanıyorum az çok içimden dedim "yoo aslında değildir" . Sonra bir baktım sen demişsin "aslında hiç değilimdir" diye :)
Ama bu sert tutumuna her zaman hayranımdır senin.
Ama bu konuda niye böyle , haklı olduğun halde bocaladın anlamadım ? :16:
Bence hiç düşünme canım. O kadar parası varsa, bakıcı tutsun kendine bir tanecik. Hatta iki tane de tutabilir bence. Malum 12 daire yahu !? :)
Ben böyle insanlara sinir oluyorum. :53:

Beni burada en iyi bilecek insansın leonela :1:
Bu konuda bocalamamın sebebi istesem bakabilecek durumda olmam. Yani arkadaşlarımla çıkmasam, okula zaten pek gittiğim yok çok rahat olmasa da sıkıla sıkıla bakarım. Bunalır mıyım? Çok. Ama idare ederim. Değmez'i yediremiyorum sadece.
Dün bu konu yüzünden annemle birbirimize girdik, en son "anne benim annem ben bakmıyorum çünkü oğlu eşşek gibi bakacak sana noluyo bee?" diye azar yedim. :1:

Back