Doğru olanı mı yapmışım?

bu sene bu sınavı kaçırırsam sonraki sene benim tercih etmek istediğim kurumlar dolmuş olacak. O kadar düşündüm ki acaba çekilsem mi sınava gitmesem mi diye. Saçmaladığını yeni yeni farkediyorum

Oyle birsey yapmayin sakin sinava girin. Siz yukselmek icin kimsenin hakkini yemiyorsunuz, ayagini kaydirmiyorsunuz o sinava girerek, yanlış birsey yok ortada. Kim iyiyse o kazanacak hakkiyla bunun yaşla başla ilgisi yok.

Basvurunuzu tabii ki yapin. Sizden daha tecrubeli var diye vazgececekseniz o da ondan tecrubeliler var diye vazgecsin o zaman. Olur mu hic oyle sey? Bunu soyleyen arkadas her kimse sacmalamis, kendisi yerinde sayar hayati boyunca.

Ayrica yükselme işi sadece tecrubeye baksaydi sinav yapmazlardi. Sinava girme kriterleri bellidir ve bunlarin icinde "sizden daha tecrubeli biri varsa ayip olur diye basvurmayin" gibi bir ibare yoktur. Takilmayin, siz ekmeginize bakin kim ne derse desin.

şöyle söyleyeyim kendisi çevrede sevilen sayılan biri. Herkesin sevdiği biri. Hale etkisi ile herkese bu durumu farklı lanse edip bana tepkili olunmasından korkuyorum bir de. Sevgi saygı haricinde. Yani o da ben de aynı ilçedeki aynı mevkiyi istiyoruz. Tercihlerde aynı yeri yazacağız ve kim yüksek alırsa onun olacak yüksek ihtimalle. Bu şekilde tepkili davranıp benim çekilmemi sağlamak istiyor sanırım
Hmm 1 kişilik kadro ve sanırım sende biraz kendine güvensizlik sezdim. Olsa da olmasa da vazgeçme!

Back
X