- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi tatlialirim
Internette öylesine gezerken Kate Middleton ikinci cocugunu dogurmus iste görüyorum. Normal bir dogum. Diyorum yapi olarak zaten incecik normal dogurabilmis ama diyorum. Sonra dertleniyorum.
Ben neden beceremedim, benim tipim ondan daha kolay dogurabilen bir tip hem de diyorum. Neden yapamadim. Cevreme bakiyorum tabi ki normal dogum örnekleri var. Neden be diyorum her seferinde
Tamam elimden geleni yaptim, ebeyle beraber bebegimi dogurtana kadar ugrastik kafasi giremedi iste dogum kanalina koca bebegimin
Yine de normal neden olamadi diye her seferinde üzülüyorum. Niye niyeee, annem beni normal dogurmus; diyordu kestiler bictiler beni diye ama diyorum beni de keseylerdi biceylerdi asagidan da doguraydim. Üstelik sezeryan bünyeme cok agir geldi cok zor ve gec toparlandim, o ayri konu.
Normal dogumdan sonra problem olmadigi sürece üc dort cocuk dogur bünye birsey demiyor. Ama sezeryanda belli bir sayi var. Ben de cok cocuk yapmak isterdim. Bu da benim kaderim tabiki kabullenmem lazim ama üzülüyorum hanimlar.
Bakamiycam daha fazla bu haberlere, nasil da üzüldüm kendime.
Neden benim canim bu kadar kirilgan. Yine de isyan etmek istemem beterin beteri var, coook sükür halime.
Fakat hüzünlendim arkadaslar bu gece.
Hüzünlendim, icerledim. Hatta göz yasi dayandi göz pinarimin ucuna.
Bir kadin olarak normal doguramadim iste. Ama konusacak destek alacak kimsem de olmadigi icin buraya yaziyorum. KK nin sevkatli hanimlari belki yüregime su serper, iki lafiyla gönlümü alir dedim.
Ben neden beceremedim, benim tipim ondan daha kolay dogurabilen bir tip hem de diyorum. Neden yapamadim. Cevreme bakiyorum tabi ki normal dogum örnekleri var. Neden be diyorum her seferinde

Tamam elimden geleni yaptim, ebeyle beraber bebegimi dogurtana kadar ugrastik kafasi giremedi iste dogum kanalina koca bebegimin

Normal dogumdan sonra problem olmadigi sürece üc dort cocuk dogur bünye birsey demiyor. Ama sezeryanda belli bir sayi var. Ben de cok cocuk yapmak isterdim. Bu da benim kaderim tabiki kabullenmem lazim ama üzülüyorum hanimlar.
Bakamiycam daha fazla bu haberlere, nasil da üzüldüm kendime.
Neden benim canim bu kadar kirilgan. Yine de isyan etmek istemem beterin beteri var, coook sükür halime.
Fakat hüzünlendim arkadaslar bu gece.
Hüzünlendim, icerledim. Hatta göz yasi dayandi göz pinarimin ucuna.
Bir kadin olarak normal doguramadim iste. Ama konusacak destek alacak kimsem de olmadigi icin buraya yaziyorum. KK nin sevkatli hanimlari belki yüregime su serper, iki lafiyla gönlümü alir dedim.