Saç Rengi ve Saç Boyama doğru rengi bulamadm hala ...:[[

AyShE GuL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
1.383
15
158
Kayseri
resimde pek belli değil ama tenim beyaz sayılır....saçlarımda çok hafif sarı ama resimde koyu çıkmış...koyu tonlar sevmiyorum ama açık renklerdn de hangisi iyi gider yüzüme bilemiyorm...kızıl kesinlikle olmaz sanırım onun dışında önereceğeniz renkler var mı.??...çok sıkıldm bu renkten...:kızgın:

resimler üzerine tıklayınca büyüyor...yerimseniben

.........................

Son düzenleme:
tşklr kzlr öneriler için ...

reckless evt saçlarımda sarılık vr aslında sarı hoş oluyor evt ama karar veremediğim sıcak tonlar mı yoksa küllü tonlar mı yakışır ten rengime...karamelde düşünüyorum aslında ama onda da kızıllık vr biraz.. tona karar versem hemen gidip boyatıcm önceleri hep kendim boyadığımdn renk farklılıkları da vr saçımda...tek renk olsn istiyorum..
:çok üzgünüm:

karamel tonları güzel olur bence... ya da şu anki saçının üstüne platin balyaj

tşklr kzlr öneriler için ...

reckless evt saçlarımda sarılık vr aslında sarı hoş oluyor evt ama karar veremediğim sıcak tonlar mı yoksa küllü tonlar mı yakışır ten rengime...karamelde düşünüyorum aslında ama onda da kızıllık vr biraz.. tona karar versem hemen gidip boyatıcm önceleri hep kendim boyadığımdn renk farklılıkları da vr saçımda...tek renk olsn istiyorum..
:çok üzgünüm:
bal köpüğü bu sene çok moda bir renk cnm sıcak renkleri tercih etmelisin bence:) tabi kullancak olan da sensin araştır biraz daha içine sinsin palette kumral 7.0 bu renk de çok hoş dedğim gibi sana da yakışıcaktır doğal durur en azından

Back
X