dogru soyluyor olabilir mi?

iyi geceler
oglum 28 aylik. az önce uyuturken dedi ki amcam, çocuğu ve yengem bize geldi. oyun oynadık falan anlattı. oğluma kv bakıyor. bazen bizim evde bazen kendi evinde. bugün de evi derli toplu buldum. sorun su ben esimin kardesi ve eşiyle gorusmuyorum tatsız durumlar yaşadık. şimdi sorsam kesin inkar eder kv. bu durum hiç hoşuma gitmedi benden habersiz benim evimde agirlamasi onların gelmesi tabi doğruysa. bu arada oglum dogdugundan beri sadece bi kere gördü onları benim bildiğim bu o da kv nin evinde. gerçek olup olmadığını nasıl ogrenebilirim. bi de siz olsaniz ne tepki verirdiniz?
Merhaba Çocuklar yalan söylemezler arkadaşım

Ben üniversitedeyken arkadaşım, kendisinden hoşlanmayan ev arkadaşlarının konuşmalarını dinlemek için derslerde not için kullandığı ses kayıt cihazını açık bırakıp okula gelmişti. Bir ses kayıt cihazı alın eve koyun bitti gitti. Arkadaşım saç baş girdi diğer kızlara bu arada. Neler olacağını neler konuşulacağını ön görerek yapın bunu. Çocuğunuzun yalan söyleyeceğini sanmıyorum. Bu yalan çocuk yalanına benzemiyor.

Savcı keşke biraz pedagoji bilseydi .
Bende muhteşem bilmiyorum ama gördüğüm psikiyatri derslerinde belirtilmişti bu .

Pedagoji bilmiyorum ama 2 çocuk büyüttüm.
Biz ona yalan demiyelim de, çocukların hayal dünyasının müthişliği diyelim.
Benimkiler nerdeyse 3 sezonluk dizi çıkaracak senaryolar uyduruyorlardı.
Ama diyelim ki çocuk doğruyu söylüyor. Ben olsam hiç önemsemem.

Zira kapım herkese açıktır benim. Evim mabedim, gizlim, saklım, özelim vs. değildir.

valla bakıcıya verme biz bakarız dediler para da teklif ettim kabul etmediler. tabi 2 yıl annem parasız baktığı için kabul etmemiş olabilirler.
Sonuc olarak ortada bir emek var. Bugun insanlar bakiciya maasi gec, bir o kadar da devlet sigorta odemek zorunda.
Kadin insanlik yapmış, yasina basina -eskisi kadar dinc olmamasina ragmen torunu icin cok buyuk bir fedakarlik yapmis
Ve haftanin 5 gününü bedava isci olarak size ayirmis.
Siz ise gitmeden daha erken saatte kalkip giyinip edip size gelmis . Kendi evinin temizligini yemegini aksatmis,bir komsusiyla bile plan yapamamis...
Bunca fedakarlığı, cebinizde her ay fazladan en az 2000 lira kalmasini, gözünüzün arkada kalmamis olma lüksünü görmüyorsunuz "sevmediğim kadini eve nasil getirir,konusacagim" diyorsunuz.
Kadin ne yapsın, haftanin 5 gunune ipotek koymussunuz. Diger torununu goremesin mi???
Siz yokken çıkıp gitmişler iste. Dert edecek ne var?
Nefret ediyorum insanlarin emeklerinin sömürülüp bir de üstüne gereksiz cümlelerle canının sıkılmasına.
Konusmayin lutfen kimseyle. Evini evikullanmasindan rahatsizsan sen her sabah daha erken uyan, al çocuğunu uyandir, giyindir onun evine birak.kadin da gonlunce misafir agirlasin,ikramlarda bulunsun...
En azindan kendi evinde

Sonuc olarak ortada bir emek var. Bugun insanlar bakiciya maasi gec, bir o kadar da devlet sigorta odemek zorunda.
Kadin insanlik yapmış, yasina basina -eskisi kadar dinc olmamasina ragmen torunu icin cok buyuk bir fedakarlik yapmis

bence oğlunuz doğru söylüyor

kv ye sormadınız ama eğer sorsanız o yok diyecek zira sizin kızacağınızı biliyor

kv oğlunun geleceğini söyleseydi izin alırdım diyorsunuz bu da ilginç zira çocuğunuz kv nin evinde onları görse sorun değil de sizin evde görünce sıkıntı oluyor bu da karşı tarafı hiç sevmediğinizi kv nin bu nedenle söylemeyeceğini açıkça gösteriyor

amcanın işi uygun mu

yani oğlum amcam yengem ve çocukları bize geldi oynadık dese gülerim

amca da yenge de işten çıkıp gelemez sizinkiler gelebilir mi gündüz

lakin kv sizin evde ise ona bir uğrayalım dediğinde gayriihtiyari X lerdeyim demiş olabilir

anneniz sizde ve kardeşiniz arıyor anne iş arkadaşım X getirmiş memleketten sana da aldım bırakayım diye o da diyor ki ben Olympea dayım

tamam geçerken oraya uğrarız hem Z de Y ile oynar diyor

bu durumda anneniz kendi oğluna yengen seni evinde istemez bana geçelim der mi

Gelsinler oğlunu görsünler ne olacak siz görüşmüyorsanız kv görüşüyor sonuçta evinize gelseler ne olacak ki. Görüşmüyorsunuz diye oğlununuz kuzeninden de alıkoymayın biraz oturup gitmişlerdir

Cocugunuza kvniz bakiyorsa illa ki sizin evde olmasa bile kadinin kendi evinde goruseceklerdir. Ortamda siz yoksaniz umursamayın bence. Ya da cok rahatsizsaniz kvnize tembih edin sadece kendi evinde baksin cocugunuza

28 aylık çocuk görüşmediğiniz insanlari geldiler diye söylüyorsa yalan değildir o.
Nereden aklına gelecekde uyduracak ki bunu?
Geldilerse gayet haklısınız kimse istemez konuşmadığı insanların kendi evde yokken evine gelmesini.

evet durduk yere söyledi. hatta bu tedirgin oldu sustu. huyuna gide gide sordum anlattı.oturdular falan dedi oturdukları yeri gösterdi. çocuklarıyla oynamış onu anlattı.uyduramaz değil mi?
Muhtemelen annene söyleme demiştir kayinvalideniz,tedirgin olması buna işaret gibi ve bence hiç hoş değil,güzel bir mesajda değil çocuğa verilen

Sizin evinize sizin bilginiz olmadan birilerini cagirmamali. Sanırım ben de bunu kv.ye söylerdim.

Eşiniz ne diyor ?

[/QUOTE]
bence oğlunuz doğru söylüyor

kv ye sormadınız ama eğer sorsanız o yok diyecek zira sizin kızacağınızı biliyor

kv oğlunun geleceğini söyleseydi izin alırdım diyorsunuz bu da ilginç zira çocuğunuz kv nin evinde onları görse sorun değil de sizin evde görünce sıkıntı oluyor bu da karşı tarafı hiç sevmediğinizi kv nin bu nedenle söylemeyeceğini açıkça gösteriyor

amcanın işi uygun mu

yani oğlum amcam yengem ve çocukları bize geldi oynadık dese gülerim

amca da yenge de işten çıkıp gelemez sizinkiler gelebilir mi gündüz

lakin kv sizin evde ise ona bir uğrayalım dediğinde gayriihtiyari X lerdeyim demiş olabilir

anneniz sizde ve kardeşiniz arıyor anne iş arkadaşım X getirmiş memleketten sana da aldım bırakayım diye o da diyor ki ben Olympea dayım

tamam geçerken oraya uğrarız hem Z de Y ile oynar diyor

bu durumda anneniz kendi oğluna yengen seni evinde istemez bana geçelim der mi
esimin kardeşi kendi işini yapiyor eşi de calismiyor. yani musaitler. annem eminim ki yengemin hoslanmayacagi birşey yapmazdi. ben de problem yaşadığım insanların evine onlar yokken adımımı atmazdim. kv nin evine de sonucunda hoşnut olmayacağını bildiğim insanları davet etmezdim yani.

Anne komşum görmüş, eve bir kadın bir erkek girdiğini, kimdi onlar? Bana niye haber vermedin deyiverin bakalım.

Back
X