Doğru zaman doğru insan

Merhaba herkese :)
27 yaşındayım, Birazcık umutsuz günler geçiriyorum, hiç umursamadığım şeyleri takar oldum bu sıralar, birazcık da yalnız kalma korkusu bastırdı. Bir de bu zamana kadar uzun süreli doğru dürüst bir ilişkim olmadı. Okuldu, sınavdı, dersti derken hep zamanı var diye düşündüm. Şimdi de düşünüyorum o zaman hiç gelmiyor kızlar. Karşıma birileri çıkıyor ya tam süper gidiyor derken olmuyor ya da hayat görüşüm uyuşmuyor.
Hayat görüşümün aynı olmadığı insanla devam etmek istemiyorum. Ama arkadaşlarım bana tolerans göstermiyorsun diyorlar. Ancak insanların kriterleri olması gerektiğine inanıyorum bana uymayan, aklıma yatmayan biriyle sırf yalnız kalmayım diye beraber olamam ki. Mutsuz birlikteliği yalnızlığa tercih ederim. Ama işte İsmail yk şarkı sözünün vücut bulmuş haliyim ya tam, beni beğeneni ben beğenmem benim beğendiğim de ya beni beğenmiyor ya yürümüyor :KK70: Aslında evlilik vs değil isteğim yol arkadaşımı bulmak istiyorum artık.
Hiç böyle karşıma tam anlamıyla uyuşabileceğim biri çıkmayacak derken, ruh eşimi buldum diyen var mı?
Hikayesi mutlu sonla bitenlerin hikayesi nasıl başladı, eşleriniz ya da sevgilinizle nasıl tanıştınız? Nasıl doğru insan olduğuna emin oldunuz? :)
Aslında doğru olan sizin bakış acınız çünkü insanlar uymayan tarafları aman nasılsa değiştiririm diye tolere ediyorlar ama degistiremeyeceklerini görünce hüsran. Tabi her kriterinize uyması mümkün değil ama belli kırmızı çizgileriniz olsun asla dediginiz ve tahammül edemediğiniz onun dışında her şeyi 4 4 lük beklemeyin

Yok yok sen herkese bakma zamanında bana da dediler ama bak evlendim çünkü var öyle erkekler :) :KK70:
Ayrıca yukarıda yazmışlar, ne istediğini bil ve öyle dua et, inan bana gerçek oluyor.
Yeter ki gönülden iste :)
Ben de görmek istiyorum ben de😍
Dua ediyorum çok ediyorum hem de spiritüel şeylere de sardım kafayı ama sanki zorladıkça çok istedikçe olmuyor diye karamsarlığa kapıldım bu aralar. O yüzden artık istiyorum ve serbest bırakıyorum hayırlısıyla beni bulacak, bulmazsa da demek ki hayırlısı buymuş diyeceğim :))

Ben de görmek istiyorum ben de😍
Dua ediyorum çok ediyorum hem de spiritüel şeylere de sardım kafayı ama sanki zorladıkça çok istedikçe olmuyor diye karamsarlığa kapıldım bu aralar. O yüzden artık istiyorum ve serbest bırakıyorum hayırlısıyla beni bulacak, bulmazsa da demek ki hayırlısı buymuş diyeceğim :))

Mucizeler ansızın gelir :)
İste ve oluruna bırak :)
Şarkı sözlerini paylaymış gibi oldum ama :D

Aslında doğru olan sizin bakış acınız çünkü insanlar uymayan tarafları aman nasılsa değiştiririm diye tolere ediyorlar ama degistiremeyeceklerini görünce hüsran. Tabi her kriterinize uyması mümkün değil ama belli kırmızı çizgileriniz olsun asla dediginiz ve tahammül edemediğiniz onun dışında her şeyi 4 4 lük beklemeyin
Haklısınız, kimse dört dörtlük değil ki ben de değilim. Bakalım karşımdakine göre benim ne kusurlarım var :)
Diyorum ya, belli başlı kriterler dışında çok büyük beklentilerim asla yok. Kaşı şöyle olsun illa gözü böyle olsun boyu böyle olsun vs.. Huy ve hayat görüşü olarak bazı isteklerim var o kadar.

Haklısınız, kimse dört dörtlük değil ki ben de değilim. Bakalım karşındakine göre benim ne kusurlarım var :)
Diyorum ya, belli başlı kriterler dışında çok büyük beklentilerim asla yok. Kaşı şöyle olsun illa gözü böyle olsun boyu böyle olsun vs.. Huy ve hayat görüşü olarak bazı isteklerim var o kadar.
Çok haklısınız evlilik bu çocuk oyuncağı değil her insanın sınırları ve durusu olmalı yanlış yapmıyorsunuz bence.Benim böyle olan arkadaşlarım geç evlendi ama çok mutlular.

Merhaba herkese :)
27 yaşındayım, Birazcık umutsuz günler geçiriyorum, hiç umursamadığım şeyleri takar oldum bu sıralar, birazcık da yalnız kalma korkusu bastırdı. Bir de bu zamana kadar uzun süreli doğru dürüst bir ilişkim olmadı. Okuldu, sınavdı, dersti derken hep zamanı var diye düşündüm. Şimdi de düşünüyorum o zaman hiç gelmiyor kızlar. Karşıma birileri çıkıyor ya tam süper gidiyor derken olmuyor ya da hayat görüşüm uyuşmuyor.
Hayat görüşümün aynı olmadığı insanla devam etmek istemiyorum. Ama arkadaşlarım bana tolerans göstermiyorsun diyorlar. Ancak insanların kriterleri olması gerektiğine inanıyorum bana uymayan, aklıma yatmayan biriyle sırf yalnız kalmayım diye beraber olamam ki. Mutsuz birlikteliği yalnızlığa tercih ederim. Ama işte İsmail yk şarkı sözünün vücut bulmuş haliyim ya tam, beni beğeneni ben beğenmem benim beğendiğim de ya beni beğenmiyor ya yürümüyor :KK70: Aslında evlilik vs değil isteğim yol arkadaşımı bulmak istiyorum artık.
Hiç böyle karşıma tam anlamıyla uyuşabileceğim biri çıkmayacak derken, ruh eşimi buldum diyen var mı?
Hikayesi mutlu sonla bitenlerin hikayesi nasıl başladı, eşleriniz ya da sevgilinizle nasıl tanıştınız? Nasıl doğru insan olduğuna emin oldunuz? :)
bende dualarımı ediyorum bıraktım
is yerinde hep kadın bir taraftan nasil tanışan diye de düşünmüyor degilim nasip artik

bende bekarım görücü usulü düşünüyorum sevgili hayatı istemiyorum bu yaşıma kadar kimsenin elini tutmamaya özen gösterdim
Yani artık görücü usulü dediğimiz şey de değişti bence. Artık aileler ya da arkadaşlar tanıştırıyor, karşıdaki insanı ölçüp biçmek yine bize düşüyor bence bunun için de bir süreç gerekli.
E bunun adı da sevgililik olur yine flört olur yani.
Böyle bir süreci yaşamadan evlenmeyi çok sağlıklı bulmuyorum ama Allah gönlünüze göre versin. Çok dikkatli olmak lazım

bende dualarımı ediyorum bıraktım
is yerinde hep kadın bir taraftan nasil tanışan diye de düşünmüyor degilim nasip artik
Bırakmayın dualarımız, isteklerimiz bizi ayakta tutan şeyler. Ben de karamsarlığa kapılıyorum ama ara veriyorum o zaman, olmayacak diye bırakmak da karamsarlığa itiyor insanı.
Elbette olacak bir gün olmazsa da hayırlısı böyleymiş

Kendimi aşırı saldığım, azmimi yitirdiğim bu günlerde böyle bir hikaye duymak bana çok iyi geldi. Asla pes etmemek gerektiğini biliyorum, kendi ayaklarımızın üstünde durmamız ve bir şeyleri çok zorlamamak gerektiğine de inanıyorum ben de kriterlerim bunlar olmazsa olmaz diyorum bazen de umutsuzluğa düşüyorum işte.
Resmen hayat size bir mücadele sunmuş yılmamışsınız ve bunun sonucunda da istediğiniz mutluluğu yakalamışsınız. Umarım mutluluğunuz ilk günkü gibi devam eder. Darısı bana ve tüm isteyenlere :)
Inanin o umutsuzluga cok dustum ama hep kendime terapi yaptim
Bu dunyada evlenmesem sevgilim olmasa neler kaybederim veya yanlis biriyle olmak beni nelere surukler
O umutsuzluga dustugumde hep bi level yuksek tuttum citayi ve dua ettim
Gelirse gelir gelmezse gelmez dedim kendi haline biraktim ve dusunun
En yakin arkadasim 17yildir hergunumuz beraber tlfnda dertlesiriz benim a dan z ye tum. Hayatimi bilir
Hic bir gun aklina gelmedi esimme tanistirmak demekki zamani varmis
Ben evlendim ama biz birbirimiz hizmetci olarak yada kadin sunu yapmali erkek bunu yapmali diye gomuyoruz. Tabiki kadininda erkeginde bi kapasitesi var
Yeri gelir o temizlik yapar ben arkadaslarimla gorusurum yeri gelir o gider arkadaslarina ben alisveris yaparim
Sizde inanin ve bekleyin
Gelirse basimin ustunde yeri var gelmezse vardir bunda bi hayir deyin bekleyin
Umarim karsiniza sizi anlayan sizi tamamlayan birisi cikar cok mutlu olursunuz
😍😍😍

Inanin o umutsuzluga cok dustum ama hep kendime terapi yaptim
Bu dunyada evlenmesem sevgilim olmasa neler kaybederim veya yanlis biriyle olmak beni nelere surukler
O umutsuzluga dustugumde hep bi level yuksek tuttum citayi ve dua ettim
Gelirse gelir gelmezse gelmez dedim kendi haline biraktim ve dusunun
En yakin arkadasim 17yildir hergunumuz beraber tlfnda dertlesiriz benim a dan z ye tum. Hayatimi bilir
Hic bir gun aklina gelmedi esimme tanistirmak demekki zamani varmis
Ben evlendim ama biz birbirimiz hizmetci olarak yada kadin sunu yapmali erkek bunu yapmali diye gomuyoruz. Tabiki kadininda erkeginde bi kapasitesi var
Yeri gelir o temizlik yapar ben arkadaslarimla gorusurum yeri gelir o gider arkadaslarina ben alisveris yaparim
Sizde inanin ve bekleyin
Gelirse basimin ustunde yeri var gelmezse vardir bunda bi hayir deyin bekleyin
Umarim karsiniza sizi anlayan sizi tamamlayan birisi cikar cok mutlu olursunuz
😍😍😍
İşte bu sürecin kaderin bir parçası olduğuna inanıyorum, arkadaşınız o dönem size söylememiş, tanıştırmamış çünkü eşinizle tanışmadan önceki dönemde tek başına almanız gereken dersler, tecrübeler varmış, belki de hayat size istemeniz ve mücadele etmeniz için pay bırakmış. Siz alacağınız dersi alınca da mucizeler sizi bulmuş.
Yaaa kendi adıma da böyle olduğuna inanıyorum diyorum ki İnan, pozitif düşün, iste ve bekle. Şu an alman gereken dersleri al ve hibene at hepsi ama hepsi sana lazım olacak, bunlar seni olgunlaştıracak. Ben de kendime böyle bir terapi yöntemi uygulamaya çalışıyorum.
Bu sıralar düştü modum gibi ama inanıyorum yine toparlayacağım :)
İnşallah dediğiniz gibi ilerde böyle bir mutluluğu yakalar ve ben de başkalarına ümit olur da karamsarlığa kapılma derim:)
Tekrardan Allah mutluluğunuzu daim etsin😍

Yani artık görücü usulü dediğimiz şey de değişti bence. Artık aileler ya da arkadaşlar tanıştırıyor, karşıdaki insanı ölçüp biçmek yine bize düşüyor bence bunun için de bir süreç gerekli.
E bunun adı da sevgililik olur yine flört olur yani.
Böyle bir süreci yaşamadan evlenmeyi çok sağlıklı bulmuyorum ama Allah gönlünüze göre versin. Çok dikkatli olmak lazım
ben ne biliyim öpüşmek felan istemiyorum
galiba ailede böyle yetistirildim haram sonuçta ben evlilik niyeti olan biriyle görüşüp kısa zamanda evlenmek istiyorum
övür türlü de yaşadım 6 ay oyaladı beni bıraktı saçma şekilde olan benim kalp kırıklığıma oldum galiba erkekler evlilik düşünmüyor maddiyattan veya aç gözlulukten bana öyle geliyor

Bırakmayın dualarımız, isteklerimiz bizi ayakta tutan şeyler. Ben de karamsarlığa kapılıyorum ama ara veriyorum o zaman, olmayacak diye bırakmak da karamsarlığa itiyor insanı.
Elbette olacak bir gün olmazsa da hayırlısı böyleymiş
galiba artık benim içimden evlenmek gelmiyor bıraktım artık öylesine çeyiz yapıyorum olursa olur olmazsa da ev tutar yasarim mesleğim var çok şükür

ben ne biliyim öpüşmek felan istemiyorum
galiba ailede böyle yetistirildim haram sonuçta ben evlilik niyeti olan biriyle görüşüp kısa zamanda evlenmek istiyorum
övür türlü de yaşadım 6 ay oyaladı beni bıraktı saçma şekilde olan benim kalp kırıklığıma oldum galiba erkekler evlilik düşünmüyor maddiyattan veya aç gözlulukten bana öyle geliyor
Öpüşmekle ne alaka canım. Siz istemedikten sonra sanmıyorum böyle bişeyin gerçekleşeceğini. İstemediğiniz halde zorlayandan da uzak durun tabi.
Onun dışında diyorum ya ailelerin ya da arkadaşların evlilik niyetiyle tanıştırdığı insanlarla görüşüp kafanıza yatıp yatmadığına bakıp tanıyabilirsiniz. Zaten siz de dua ediyormuşsunuz hiçbir dua geri çevrilmez daha zamanı vardır Allah iyi insanlarla karşılaştırsın gönlümüzü ferah tutalım :)

Öpüşmekle ne alaka canım. Siz istemedikten sonra sanmıyorum böyle bişeyin gerçekleşeceğini. İstemediğiniz halde zorlayandan da uzak durun tabi.
Onun dışında diyorum ya ailelerin ya da arkadaşların evlilik niyetiyle tanıştırdığı insanlarla görüşüp kafanıza yatıp yatmadığına bakıp tanıyabilirsiniz. Zaten siz de dua ediyormuşsunuz hiçbir dua geri çevrilmez daha zamanı vardır Allah iyi insanlarla karşılaştırsın gönlümüzü ferah tutalım :)
insallah Allah gönlümüzün ısınacaktı insanı cikarsin karsimiza

Back
X