- 31 Mart 2016
- 2
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi Herseygonlunuzce
merhabalar ablalar . Ben daha yeniyim üyeliğimi bugün oluşturdum sizinle bi konu Hakkı'nda konuşmak istiyorum lütfen akıl verir misiniz? 17 yasındayım ve ygs ye hazırlanıyorum ailem bu konuda çok baskı yapıyorlar ilk sene de Ankara'da kazanmam için ve kazanırsam çok güzel seyler vadediyorlarsa . Asıl konumuza geleyim. Bi aile dostumuz vardı annemle babamın küçüklükten beri arkadaşları yaklaşık 20 yıldır tanışıyorlar bu aile dostumuzun oğlu var benden 2 yas büyük onunla beraber büyüdük onun ailesi ben küçüklükten beri seni alacağım diye dalga gecerlerdi bi gün biz onlardayken annesi oğlumla yemeğe gidin Dedi biz de tamam dedik ailem de onun gibi harika bi insanı hayatımda istiyorlardı fakat üniversitede biz yemeğe çıktık zaten birbirimize ilgimiz de vardı bu sure sonra çıkmaya başladık onun ailesi çokkkkkk Mutlu oldu benim annem teyzem ve ananemde babamın da haberi var biraz kıskanıyor üniversiteye gidememden korktuğu için sıkıntı yaratıyor gecen gün annesi bize geldi üniverşsteyi kazan da seni isteyecem diye benimle ciddi bi konuşma yaptı bende oğlunu çok sevdiğim için ses etmedim çıkalı 1 buçuk ay oldu benim ailem okul okusun ama kız fazla beklemez bakış acısındalar. Ben de açıkcası sınavdan sonra adını koymak sevdiğimle laf söz olmadan okumak isterim yoksa çok sıkıntı çıkar sizce dogru Zaman ne Zaman ?