Doğuma Hazırlık Doğru Zaman Ne?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ness6161

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2020
231
106
103
31
Kızlar 1850 bthcg. 5 haftalık bugün tam. Doktor 2 hafta sonra gel o zaman anca görürüz dedi. Ben anlamadım ama neden 2 hafta sonra. Yani zaten insan sabırsız oluyo merak ediyo. 2 hafta çok değil mi sizce de haftaya özele mi gitsem

Vajinal ultrasonla görebilirdi aslında. Benim 5+6 normal ultrason ile gördük ama sizin tarihinizde benim beta 2600'lerdeydi. Geç döllenme diye 2 hafta demiş olabilir bence

Keşke gosterseymis için rahat ederdi bende 5 haftalıkken gittim devlete doktor vajinal ultrason la hem keseyi hem bebeği gösterdi içim rahat etti 6 haftada kalp atışları ni duydum sonra yine bugün gel demişti bugün gitmem lazımdı pazartesi gidicem gosterseydi için rahat ederdi

Vajinal ultrasonla görebilirdi aslında. Benim 5+6 normal ultrason ile gördük ama sizin tarihinizde benim beta 2600'lerdeydi. Geç döllenme diye 2 hafta demiş olabilir bence
Önümüzdeki hafta görülebilirdi bence karından olmasa da vajinal ultrasonla. Yani içimin rahat etmesi için özele giderim artık napım canım. 2 hafta öyle miydi böyle miydi düşünsem kafayı yerim valla

Kesinlikle canım yaaa. İnsanın içi rahat olmuyo bi türlü. Ben haftaya özele giderim. Beklemek belki en iyisi ama insanın ilk olunca sabırsız oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…