- Konu Sahibi Gelkalbime
-
Aslında yanlıs ınsan değildi ama;
Kısaca anlatmak gerekırse bundan 1.5 yıl once tanıştık kendısı ile...Sevdım sevıldım çok bağlandık...
Sıra ailelerle tanısmaya geldi ben kendı aılemle tanıstırdım aılemı kısaca anlatmak gerekırse cogunlugu yuksekokul mezunu belli bir hayat gorusu ve yaşam standartı maddı durmu ıyı olan ınsanlar...Her sey cok guzeldı guzel bır tanısma oldu...
Ama dun ben annesı ile tanıstım ve başımdan aşağıya kaynar sular dokuldu...Kımseyı aşağılamak gıbı bır nıyetım yok ama annesı şiveli konuşan şehıre yerleşmiş klasık bır köy kadını...Ailesının durumu hakkında genel olarak bır fıkır verdı bana maalesef
Çok sevsemde sanırım surderemıcem ileride ailesıne anne baba demem cok zor...Ve tabı malesefki bızımkılerın evladım bıze boyle bır aıleyımı layık gordun sitemlerı hakkında ezılıcem...
Yasım 25 hayatı yaşamış buyuklerımden yardım istiyorum bu konular aşılabılırmı yoksa yol yakınken donmem gereklimi ?
Ayrılırsam cok uzulecek yıkılacak bugun solıcektım guya ama soylıyemedım uzulmesını ıstemıyorum cok zor bır durumdayım su an.
çok çok haklısınız teorıe aynen sızın dedıgınız gıbı olması gerekıyor ama pratıkte aileler evlatlarının kendı hayat standartlarından bırı ile evlenmesını ıstıyor ne yazıkkı...
Nasıl ayrılıcam onu dusunuyorum
çok çok haklısınız teorıe aynen sızın dedıgınız gıbı olması gerekıyor ama pratıkte aileler evlatlarının kendı hayat standartlarından bırı ile evlenmesını ıstıyor ne yazıkkı...
Nasıl ayrılıcam onu dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?