Doğruluk ekseni STV

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
J

Juliet

Ziyaretçi
DOGRULUK EKSENİ
Oğuz ve Sırma, adalı ailesinden iki kardeşin çocuklarıdır. Lise yıllarında kaza geçiren arkadaşlarını o an kasabada doktor bulunmadığı için kaybedince, birbirlerine doktor olup kasabalarında hizmet etme sözü verirler. Beşkardeşten Haşim’in kızı Sinem öğretmen olup kasabaya gelecek, Musa’nın oğlu Doğan ise okumayı hamallık olarak görüp kestirmeden güç ve iktidar sahibi olmanın yollarını arayacaktır. Oğuz ve Sırma doktor olup kendi dünyalarınca güzel hayallerle kasabaya döndüklerinde karşılaştıkları olaylarla hayallerini de sevdalarını da ertelemek zorunda kalacaklardır. Onların hem kendilerine ait hem de kasabalarına ait hayallerinin önündeki en büyük iki engel Doğan ve Haşim olacaktır. Gözünü dünya malı ve para hırsı bürümüş olan Haşim, bu yolda kasabayı her türlü kire ve pise bulaştırmakta bir beis görmeyecek, Doğan ise Sırmayı elde edebilmek için amcası Haşim ile iğrenç bir işbirliği içine girecektir.

ya ben izliyorum o diziyi gerçekten çok güzel
insana kaybetmiş bazı değerleri hatırlatıyor.

ben bu dızının hastasıyım yaaa salı gunlerını ıple cekıyorum vala

bende izliyorum diziyi çok seviyorum acayip entırıka var..

acaba zehirli limonatalar içilecekmi..

ugur ölecekmi muhteşemdi sezon finali ya...kaydirigubbakcemile5

acaba zehirli limonatalar içilecekmi..

ugur ölecekmi muhteşemdi sezon finali ya...kaydirigubbakcemile5

ewt fınal muhtesemdı inş ölur ugur ama yenı sezonda doganda ortaya cıkar heralde cunku kotunun bırı gıdıo bırı gelıo

Bende bayılarak izliyorum bu diziyi, bayılıyorum yaaa. Her hafta salı ve pazar günü tv ye yapışıyorum adeta.
Bir yerde okudum (neresi hatırlamıyorum) galiba sırma içecekmiş ve yoğun bakıma alınacakmış. Ne kadar doğru bilmiyorum.

yeni bölümlerini sabırsızlıkla bekliyorum...çokk seviyorum bu diziyi..çocuklarımda çok seviyor..başladımı evde büyük sessizlik oluyor..

aaa ciddimi sırma ölmezde .
uğur içer diye bekliyorum nezarette içti ama aynı limonatamı..:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…