Doğruluk oyunu

evet
Alttaki sen hiç burnunu kurcalarken olmadık kişiye yakalandın mı

Ewet ewt çocukken çok dalga geçmişlerdi benle

Alttaki sen hiç yok ya bu kadarda kendimi salmışmıyıp deyip aynanın karşısında şaşkın şaşkın kendine baktınmı?

evet
Alttaki oje yeni sürdükten sonra telefonun çaldı mı ?

Son düzenleme:
Evet ve mahholmuştu :97:

Alttaki tamda kendine dikkat etmeden bakkala gittiğinde sevgilin seni gördümü

çooook :)))

alttaki üye hiç sevgiiline/eşine gereksiz yere dır dır ettin mi? :)

hayırr!! sen konuşmasan o ağzını bile açmaz

sen hiç sevgiline yanlışlıkla eski erkek arkadaşının ismini söyledin mi ? (1.dereceden ayrılık sebebi)

dilimin ucuna gelmiştir belki ama yapmadım henüz öyle bi saçmalık olabilir tabi insanlık hali
evlenme teklifi eden olup da red ettiğin oldu mu?

evet oldu ve red ettim

sen hic banyoda guzel bir dus alirken tam heryerini sabunlamisken, saclarin desen kopuk dolu bir vaziyette iken sularin kesilmesi sana nasip oldumuuu

ay evet olmuştu kesen çok laf işitmiştir hatta

Alttaki bembeyaz kıyafetinin üzerine çay döktüğün oldu mu?

Genelde ole seyler hep benım basıma geldıgı ıcın ben dokmesemde baskası dokecektır o yuzden bembeyaz bır elbısem hıc olmadı.....
Hiç yalan söyleyipte yakalandığın ve yakalandığında başka bir yalanla örtbas etmeye çalıştığın oldumu

hayır... lise çağlarıma dönmek istedim hep :82:

alttaki en büyük hayalin neydi?

Sadece onların aralarında şakalaştıklarını gördüğüm zaman, adamlar kendilerini hiç kasmıyo ve birbirlerinin söylediklerine bozulmuyorlar
Alttaki arkadaş hiç eşine sevgiline kızıp onun aldığı bir hediyeyi atıp, sonra yazık oldu hediyeye dedin mi

hayır kıyamam ki atamam bennn :)
alttaki hçi sevgiline kırıcı bir söz söyleyip pişman oldun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…