Mantığını dinle .
Ben de senin gibi davranırdım..
E sen arasaydın?Merhabalar,
uzun zamandan beri tanidigim biri vardi . Sonra bir takim olaylar oldu ve aramiz koptu. Ben de o sirada baska şehire atandim. Sonra bu kişi beni tekrardan sosyal medyada ekledi ve konusmaya basladik ve onunla bikac kere buluştum. bulusmalardan sonra baya aramiz iyi oldu hemen hemen hergun whatsappta konusmalar resimler gondermeler vs vs. sonra beni gidecegim son yere kadar goturmeler vs vs.
en son 1 ay önce buluşup sinemaya gittik. sinemada bana filmden once annesini teyzesine birakmasi gerektiğini o nedenle erken ayrilacagini belirtti. bende okey dedim. sinemada sarildik birbirimize ve beni öptüsevgili olacagimizi sanmiştim ama bir sogukluk hissettim cunku telefonuyla cok hasir nesirdi (acaba birimi var suan bilemiyorum guvenemiyorum beni sevgili yapinca aniden hayatindan cikardigindan dolayi.. ) zaten bayadir bulusmuyorduk . telefonla oynamasi falan bana saygisizlikti diye düşünüyorum. sinemadan sonra hemen beni duraga birakmadan ayrildi ben ne yapacagimi sasirdim. sanki sadece beni öpmek için gelmişti. (((
ama arkadaslar degerlendirirken şunu düşünün öpüşen iki insan sonradan sevgili olurdu degilmi bizde cocuk yine yakin arkadas ayagina yatti diye dusunuyorum. bayramda boştum. bulusalim yada napiyorsun bile demedi. bayram bitti bana yazdi (ben baska şehirde caliştigim için o şehre geri döndüm ve bana bayramdan sonra yazsa nolur yazmasa nolur diye dusundüm hayal kirikligina ugradim) acikcasi boyle belirsizlikleri sevmedigimden soguk cevapla yanit vermek zorunda kaldim.
cocuktan hala hoslaniyorum( ama konusmayi da dusunmuyorum. iyi mi yaptim bilmiyorum. mantiğim iyi yaptin uzak dur ondan diyor kalbim ise baska ((
E sen arasaydın?
Her hareketten çıkarım yapmak insanı yormaz mı neden konuşmadınız? Uzak durman gerekiyorsa uzak dur, tekrar sinemaya gitme. Belki öpme kısmını planlamamıştır, işler karışınca kaçmıştır ya da başka şey kim bilir
Eger gercekten kacak oynadiginizi dusunuyorsaniz ve ondan vazgecme zamani geldiyse soguk cevaba gerek yok. Bu durumda acik acik beklentilerinizi soylemeniz lazim. Ben gosterdigin ilgiden daha baska bir iliskimiz olacagini dusunmustum, ama bu tarz arada derede bir arkadaslik bana gore degil. Konusmasak daha iyi. Bitti.
Mantığınızı dinleyin öpüştükten sonra arkadaş ayağına yatması ne saçma kaç yaşında bu böyle bir adamla yola çıkılmaz ilerde daha çok kırılmamanız için şimdiden vazgeçin.
Seven erkek kadının etrafından ayrılmaz yazar arar sorar çaba harcar. Adam kafasına göre takılıyor gelip gidiyor canı çekince öpüyor falan. Sonucunda da olan size oluyor.
Üzülmeyin bu saatten sonra sizin tek yapmanız gereken uzak durmak arar yada mesaj atarsa açıkça düşündüklerinizi söyleyin ve konuşmayı kesin.ikimizde 33 yasindayiz canim. yaşimiz da küçük degilki boyle yakinlaşmadan sonra bir ust seviyeye atlamamiz gerekirken resmen dumur oldum cok kötü yikildim. amaci sadece beni öpmekmiş herhalde
Belki o gün bir sorun vardı o yüzden ilgi gösteremedi ve telefonla oynadı. Sizi öpüp bırakmak ne kazandıracak ki ona lisede miyiz sanki. Belirsizlik istemiyorsanız açıkça sorup konuşun bence. Cevabı sizi tatmin etmezse uğraşmayın fazla derim.
Üzülmeyin bu saatten sonra sizin tek yapmanız gereken uzak durmak arar yada mesaj atarsa açıkça düşündüklerinizi söyleyin ve konuşmayı kesin.
Amacı sadece öpmekti demek garip olur. Daha ilerisi yaşasaydı evet derdim. O an o şekilde gelişmiş durum ve olup bitmiş. Amaç o direk odeğildir bence ama sizinle ileriye yönelik bir şeyler düşünüp düşünmediği kısmı karışık. Bence artık kendinizi geri çekin olur da adam gelir size niyetini belli eder sevgili olmak ister ve ciddi bi şekilde yaklaşırsa ancak o zaman sizde bi şans daha verirsiniz.aynen canim. boyle yakinlaşmadan sonra bir ust seviyeye atlamamiz gerekirken resmen dumur oldum cok kötü yikildim. amaci sadece beni öpmekmiş herhalde
Amacı sadece öpmekti demek garip olur. Daha ilerisi yaşasaydı evet derdim. O an o şekilde gelişmiş durum ve olup bitmiş. Amaç o direk odeğildir bence ama sizinle ileriye yönelik bir şeyler düşünüp düşünmediği kısmı karışık. Bence artık kendinizi geri çekin olur da adam gelir size niyetini belli eder sevgili olmak ister ve ciddi bi şekilde yaklaşırsa ancak o zaman sizde bi şans daha verirsiniz.
Biraz bekleyin bakalım zaman ne gösterecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?