- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Borcu görümceme vermedik.asıl sorun da o onla bi alakası yok olayların ama babası eşime karınla otur konuş borcunuzu cıkarın bana söyleyin diyeceğine beni adam yerine koymayıp eşime annen kız kardeşin oturun borcu cıkarın diyo sanki eşim onlarla yaşıyo ben karısı değilmisim gibi.
Sıkıntımız bana devamlı bu para mevzularıyla ilgili yalan söylemesi beni dışlaması sorunlarını benle çözmemesi. Evet boşanma olayı ayyuka cıktı annene söyledin mi diyorum eşime evet bosanmak istediğini söyledim diyo e naptı diyorum ağlıcak gibi oldu diyo ee yani bi annenin vasfı bu mudur süs bitkisi gibi oturuyo kadın.bosanmak istiyorum esim önce tmm diyo sonra bırakmicam seni diye ağlıyo falan.
Şimdi birincisi; borç eşinizin borcu sizi çağırmalarına gerek yok, demek ki borcu çıkarttırp ödeyecekler bu, bu demek oluyor siz neden dahil olmak istiyorsunuz tama işte ne güzel borç çıkarılsın dediklerine göre bir hal yoluna koyacaklar size eşyalar alınmış ev yapılmış ailesi zaten ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar ki borcu veren eşiniz ailesi değil onlarda yapmak borçlarınızı ödemek zorunda değiller onlar ver öderler dedilerse bilemiycem tabii. Ama yukarıda da yazdım eğer okursanız eşinizle ilgili çok başka boyutta sorunlarınız var bence boşanma olursa o yüzden olur. Borç yüzünden değil.