Eşine verebilirsin hem sen hem de karşında ki insan mahçup olmaz esine de iyi niyetini anlatmış olursun ☺
Allah razı olsun senden ne güzel düşünüşsün belki karısına versen oda uygun dille eşine anlatsa sanırım ardından kötü bir niyetin olmadığını anlamış olurlar
Hepsine minik hediyeler almış gibi yapın. 2 ayakkabı yerine tek alın. Eşine ve kızına ev pandufu vede o abiye Botları araya sıkıştırin. Hiçbirşey demeyin.sizi çok seviyorum içimden geldi deyin.niye bot derse onlar hep Evdeler sen daha çok dışardasin diye öyle aklıma geldi diyebilirsiniz bahaneyle.sevginizi belli ederseniz kırılmazlar bence
Bak bu fikir iyi... :)Hepsine minik hediyeler almış gibi yapın. 2 ayakkabı yerine tek alın. Eşine ve kızına ev pandufu vede o abiye Botları araya sıkıştırin. Hiçbirşey demeyin.sizi çok seviyorum içimden geldi deyin.niye bot derse onlar hep Evdeler sen daha çok dışardasin diye öyle aklıma geldi diyebilirsiniz bahaneyle.sevginizi belli ederseniz kırılmazlar bence
Ne güzel düşünmüşsünüz ya... :)
Yani şimdi bende bilemedim. Bu onu kirabilirde.Doğum günü yakın tarihte ise iyi bahane olurdu aslında. :))
"Arkadaşım kendine aayakkabi almış ama numarası büyük gelmiş bana vverdi nealakaysa sanki erkeğim, senin numara kaçtı abi AA ayakkabılar da 42 numara sana veriyim yoksa aticam" de
İki dakikada senaryo yaptım bak:)
Bak bu fikir iyi... :)gzddmrlli
Hem bot hem ayakkabı alinacaksa zaten bir bahane bulmaya gerek yok.anlasilacaktir yardım etmek istediğiniz.ozaman direkt eşine verin düşüncenizi paylaşın sevginizi anlatın. O hanim da eşine versin sizin cekindiginizi söyleyerek. Yada botu eleyip hem yaz hem kış giyebilecegi sağlam kaliteli tek ayakkabı alın.o zaman yukarıda verdiğim hediye olayını yapabilirsiniz.Onuda düşündüm ama mümkün değil çünkü ısrarla 2 ayakkabı almak istiyorum.Çünkü bu seferde eminimki yaz gelince bile botlarla gezicek.Çünkü bir tane ayakkabısı var ve oda kötü durumda.Kara kışa suya rağmen bot almadı abi kendine yaz için hiç almaz.E şimdi evdekilere birer ev botu alıp abiye 2 ayakkabı götürmekte abi sana bunları almışken ötekilere de bişeler alıyım dedim demenin baska bir türlüsü olucak.Bu seçeneği elemek durumunda kaldım oyüzden.
"Arkadaşım kendine aayakkabi almış ama numarası büyük gelmiş bana vverdi nealakaysa sanki erkeğim, senin numara kaçtı abi AA ayakkabılar da 42 numara sana veriyim yoksa aticam" de
İki dakikada senaryo yaptım bak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?