Doğrusunun ne olduğunu bilmemek?? Yardımınıza ihtiyacım var.

gzddmrlli

You can if you think you can
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2015
3.047
3.041
78
EDİT: HANIMLARRR NAZENDE SEVGİLİ'NİN FİKRİNE BAYILDIM! ONUN SÖYLEDİĞİ GİBİ YAPMAYA KARAR VERDİM HEPİNİZE ÇOKKK TEŞEKKÜR EDERİM GERÇEKTEN İYİKİ VARSINIZ BU DERTTENDE KURTARDINIZ BENİİİİİ ÖÖPÜYORUMM

Hanımlar direkt konuya giriyorum, kaldığım yurtta gerçekten çok sevdiğim bir abimiz var.Yurdun güvenliğinden sorumlu bir görevli aynı zamanda hemşerim. Keza eşide aynı şekilde o da yurdun temizlik işlerine bakıyor. Yazları birlikte bahçede oturup çaylar kahveler içer sohbetler eder geç saatlere kadar birlikte otururuz. Birde Allah bağışlasın kucuk bir kızları var 3 kisilik bir aileler.Yurdumuzun bir dairesinde kalıyorlar onlarda.Konu şu ki bu abimiz kızının ve eşinin ihtiyaclarına her zaman daha cok öncelik verdiğinden kendisine pek bisey almaz.Hatta hic bisey almaz desem de yeridir.Malum kış geldi kar yağdı eridi filan derken şimdide bitmeyen yağmurlarımız var.Bu abimizinde kaçtır dikkat ediyorum ayakkabısının altındada üstündede delik var ve ne zaman ayakkabısını çıkarsa eve girdiğinde görüyorum çorapları sırılsıklam olmuş oluyor.Onların evlerinede girer çıkarım zaten eşiyle boş vakitlerinde kahve keyiflerimiz vardır baya iyiyiz. Şimdi ben bugünde abiyi görüp ayakkabısındaki deliğinde büyümüş olduğunu görünce inanılmaz üzüldüm içime resmen oturdu.Bu yüzden ona param yattığı zaman bir bot birde normal bir ayakkabı almaya karar verdim.Karar vermesine verdimde ayakkabıyı verirkende ne desem nasıl etsem bi türlü çıkamadım ben işin içinden. Yani aşırı yakınlığımız sebebiyle abi valla içimden geldi sana bi hediye aldım desem versem? Mahcup etmekten filan inanılmaz ölçüde korkuyorum.Sonra dedim ben alsam yurdun müdürüde sevdiğimiz tatlı bi ablamız, acaba dedim ona mı söylesemde o mu verse bişey diyerek. Sonra o fikrimdende emin olamadım yurdun içerisinde hiçççç kimsenin bunu duymasını ben istemiyorum cünkü.Ama mahcup etmektende inanılmaz korkuyorum düşünürken gerildim elimi ayağımı nereye koyucağımı bilemem bide farkettimki böyle bir seyi ne yazıkki ilkkez yapıcakmışım. Düşünmekten kurudum desem yeridir. Sizce doğrusu nedir nasıl verilmelidir ne denmelidir ben vermiyimmi ne olsun ne yapıyım Allahını seven bana en mantıklı yolu söylesin. Simdiden tesekkürler.

Son düzenleme:
Ne güzel düşünmüşsünüz ya... :)

Yani şimdi bende bilemedim. Bu onu kirabilirde. Doğum günü yakın tarihte ise iyi bahane olurdu aslında. :))

Hepsine minik hediyeler almış gibi yapın. 2 ayakkabı yerine tek alın. Eşine ve kızına ev pandufu vede o abiye Botları araya sıkıştırin. Hiçbirşey demeyin.sizi çok seviyorum içimden geldi deyin.niye bot derse onlar hep Evdeler sen daha çok dışardasin diye öyle aklıma geldi diyebilirsiniz bahaneyle.sevginizi belli ederseniz kırılmazlar bence

Allah razı olsun senden ne güzel düşünüşsün belki karısına versen oda uygun dille eşine anlatsa sanırım ardından kötü bir niyetin olmadığını anlamış olurlar

Eşine verebilirsin hem sen hem de karşında ki insan mahçup olmaz esine de iyi niyetini anlatmış olursun ☺

Allah razı olsun senden ne güzel düşünüşsün belki karısına versen oda uygun dille eşine anlatsa sanırım ardından kötü bir niyetin olmadığını anlamış olurlar

Öylemi dersiniz? Olabilir ya. Gerci biz abiylede çok yakınız eşiyle kahvemiz abiyle sigara çay muhabbetlerimiz bitmez tükenmez keyifler.Ben yemek yapar onları çağırırım onlar beni çağırır filan topluca bi birliktelik mevcut.O yüzden eşine verip sen abiye ver demek garip olurmu ki diyede düşümdüm.Ay 30 şey düşündüm birine onay veremedim. Ne zor işlermiş yav.

Onuda düşündüm ama mümkün değil çünkü ısrarla 2 ayakkabı almak istiyorum.Çünkü bu seferde eminimki yaz gelince bile botlarla gezicek.Çünkü bir tane ayakkabısı var ve oda kötü durumda.Kara kışa suya rağmen bot almadı abi kendine yaz için hiç almaz.E şimdi evdekilere birer ev botu alıp abiye 2 ayakkabı götürmekte abi sana bunları almışken ötekilere de bişeler alıyım dedim demenin baska bir türlüsü olucak. Bu seçeneği elemek durumunda kaldım oyüzden.

Bak bu fikir iyi... :) gzddmrlli

Ne güzel düşünmüşsünüz ya... :)

Yani şimdi bende bilemedim. Bu onu kirabilirde. Doğum günü yakın tarihte ise iyi bahane olurdu aslında. :))

Yaaaa nasıllll süper olurdu varyaaa!!!!!!! İnanılmaz güzel olurdu bütün yük kalkardı üzerimden.KEŞKE!!!

Süper bakın bu olabilirrr :)))) Hani mesela erkek arkadaşıma hediye gelmişte bi firmadan (erkek arkadaşım tekstilci zaten var öyle hediye durumları firmalar arası) ayak numarası tutmamış senin numaran kaç abi ayağıına vallaha veririm. Aaa verdim gitti şuan Ay bu süper fikir çok mantıklı. Hey gidiiii. Hem aldım filan demek hoş olmazdı böyle denk gelmiş gibi olursa çokta ferah olurum senin kısmetinmiş valla abi der geçerim yani.Bayıldım çok sağolun:)))

O ne yazıkki olmaz cunku mutttlaka 2 ayakkabı almak istiyorum.Cunkuu yazında baska ayakkabı olmadığı için botla gezdiğini görmek bu sefer beni çok üzer. Her seferindede elimde ayakkabıyla gidemiceğim için bir kerede aradan çıkarmam lazım ki bubb sefer abiye iki ayakkabı ama eşiyle çocuğuna ev ayakkabısı almak, abiye ayakkabıları vermek için bahane olduğunun açık göstergesi gibi olur. Ama nazende sevgili ' nin fikrine bayıldım. Onun söylediğini yapmaya karar verdim :))) Erkek arkadaşıma bi firmadan hediye gelmişte ayakkabı numarası ona olmadığından, ama hediye olduğu içinde kabul etmemezlik yapamicağından sanki abiye kısmet olmuş gibi vericem :)))) Sana aldım demek istemiyodum cunku mahcup olmasın diye bu fikir gercekten inanılmaz icimi rahatlattı.

Hem bot hem ayakkabı alinacaksa zaten bir bahane bulmaya gerek yok.anlasilacaktir yardım etmek istediğiniz.ozaman direkt eşine verin düşüncenizi paylaşın sevginizi anlatın. O hanim da eşine versin sizin cekindiginizi söyleyerek. Yada botu eleyip hem yaz hem kış giyebilecegi sağlam kaliteli tek ayakkabı alın.o zaman yukarıda verdiğim hediye olayını yapabilirsiniz.

"gzddmrlli, post: 44516554, member: 659176"]Süper bakın bu olabilirrr :)))) Hani mesela erkek arkadaşıma hediye gelmişte bi firmadan (erkek arkadaşım tekstilci zaten var öyle hediye durumları firmalar arası) ayak numarası tutmamış senin numaran kaç abi ayağıına vallaha veririm. Aaa verdim gitti şuan Ay bu süper fikir çok mantıklı. Hey gidiiii. Hem aldım filan demek hoş olmazdı böyle denk gelmiş gibi olursa çokta ferah olurum senin kısmetinmiş valla abi der geçerim yani.Bayıldım çok sağolun:)))[/QUOTE]
Nedrmek :) daha once bu sekilde cok hediye vermisimdir:)

Yani ayakkabı bi firmadan tanıtım amaçlı olduğundan değişme olanağıda yok ee küçükde gelmiş no 42 olunca feşmanca abi kısmet sanaymış diye ver hem onurunu incitmemiş olursun bakalım garibim kış ortası nede sevinir .....

Allah sizin gibi ince insanların sayısını çoğaltsın.Kimileri yaptığı iyiliği bangır bangır gösterme gayretine giriyor.

Her ayakkabının kalıbı aynı değil. Belki ayağını sıkacak belki yanları sıkacak. Hediye gelmiş diye verirseniz incitmez güzel fikir ama değiştirme şansını elinden almış olursunuz

Öncelikle bu yaşta bu kadar hassas, duyarlı olduğunuz için kutluyorum..
Ancak bana verdiler ben de size verdim bana çok da iyi fikir gibi gelmedi..
Ben her zaman dürüstlükten yanayım..
Abi uzun zamandır sana hediye almayı düşünüyordum..
Güle güle giy deyip verebilirsiniz..
O adamla da empati kurdum.. Sizi çok iyi tanıyor..
Sevginizin acıma duygunuzdan daha çok olduğunu biliyordur..
Benim de çok dar zamanlarım oldu..
Çocuklarıma hediyeler alırdı bir arkadaşım..
Okula başlarken eşofman, bayram zamanı elbise..
Bilirdim neden yaptığını sıradan hediyeler olmadığını..
Bana acıdığını değil bana ne kadar değer verdiğini düşündüm..

Vallahi süper bir fikir.

Benim aklıma yılbaşı hediyelerinizi veremedim , yılbaşınız kutlu olsun yapmak geldiydi ama bu süper bir fikirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…