Doğruyu söyle!......

KristaLBebeK

.•*´¯`♥ الله ♥
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2011
4.060
18
358
İstanbul
MERHABA KIZLAR BİLMİYORUM BÖYLE Bİ OYUN KONUSU AÇILDIMI ŞANSIMI DENEYEYYİM DEDİM:))
Oyun soyle; Yukardaki uye soru sorucak ve alttaki uye soruya cevap verip hemen alttaki uyeye bi soru sorucak , lutfen cevaplariniz dogru olsun zaten oyunun kurali bu herkesin dogruyu soylicegine inaniyorum ama lutfen sordugunuz sorular kimseyi tahrih edicek sekil olmasin ki oyunumuz oyun olmaktan cikip tartisma konusuna donmesin .
İLK BEN BAŞLIYAYIM....
DOĞRUYU SÖYLE DÜRÜSTMÜSÜN DEĞİLMİSİN?

MERHABA KIZLAR BİLMİYORUM BÖYLE Bİ OYUN KONUSU AÇILDIMI ŞANSIMI DENEYEYYİM DEDİM:))
Oyun soyle; Yukardaki uye soru sorucak ve alttaki uye soruya cevap verip hemen alttaki uyeye bi soru sorucak , lutfen cevaplariniz dogru olsun zaten oyunun kurali bu herkesin dogruyu soylicegine inaniyorum ama lutfen sordugunuz sorular kimseyi tahrih edicek sekil olmasin ki oyunumuz oyun olmaktan cikip tartisma konusuna donmesin .
İLK BEN BAŞLIYAYIM....
DOĞRUYU SÖYLE DÜRÜSTMÜSÜN DEĞİLMİSİN?

Yerine göre değişiyor.

Hey sen alttaki en son hangi filmi izledin?

bayağı uzun zaman öncee sanırım.....:1:hamile olunca o işlerde rafa kalkıyo bi süre:1:

hayatında en çok gıcık olduğun kişi ?:44:

Yok be kıyamam ben ona :1:

Annene çok sinirli bir anında içinden " bir ton hakaret " ettiğin oldumu ? (garip soru ama aklıma bu geldi) :27:

Back
X