nem 20♥06♥2010 Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2008 7.231 9 156 Diğer 17 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi plnhsyn #21 doğtaşın tasarımları çok modern amaa ürünleri yakından inceledigimde özentisiz olan modelleri gördüm..begendigim bi kaç model dende daha üretilmio bu son ürünümüz diyince şüphe uyandırdııı..ama model olarakkk çok güzellll
doğtaşın tasarımları çok modern amaa ürünleri yakından inceledigimde özentisiz olan modelleri gördüm..begendigim bi kaç model dende daha üretilmio bu son ürünümüz diyince şüphe uyandırdııı..ama model olarakkk çok güzellll
N nescum Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2009 627 7 96 35 Ankara 17 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi plnhsyn #22 Ben de merak ediyorum bu sorunun cevabını. yakından hiç görmedim, ama dergilerdeki tasarımları falan çok beğeniyorum
Ben de merak ediyorum bu sorunun cevabını. yakından hiç görmedim, ama dergilerdeki tasarımları falan çok beğeniyorum
fashionrose Guru Kayıtlı Üye 4 Ekim 2010 47 0 296 İstanbul 15 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi plnhsyn #23 Bende doğtaş dan bir yatak takımı aldım.Kaliteli olduğunu düşünüyorum.Çünkü tahtalar baya kalın. Ekimde kullanıcam. İnşallah kalitelidir.
Bende doğtaş dan bir yatak takımı aldım.Kaliteli olduğunu düşünüyorum.Çünkü tahtalar baya kalın. Ekimde kullanıcam. İnşallah kalitelidir.