Ellerinen sağlık canım çok güzel gözüküyorlar. Gerçi iki tarif ve daha fazla yapan başka arkadaşlarımız oldu tek tarif kuralı olduğu için teke indirildi onların tarifi silindi yönetimce ama onay verdildiğne göre kabul ettiler demek ki.. Yarışmada başarılar dilerim canımm
Teşekkürler canımm....bir haftadır foruma giremedim misafirlerim vardı....ancak bu gün ekleyebildim kural değişikliğinden haberim yoktu...belki her ikisi de karalahana yemeği olduğu için silinmemiştir... ya da silinecek bekleyecez görecez ...Yönetimin kararı sonuçtaa ...Kuralar ne gerektiiryorsa o yapılıacak boynumuz kıldan ince..
Canım ellerine emeklerine sağlıkAnlayışın için çok teşekkürler Yarışmada başarılar dilerim
teşekkürler canımm ben teşekkür ederim asıl anlayışın ve yardımların içinn
canım adı kara lahana ama rengii bayaa koyu bir yeşil oluyorEllerine emeğine sağlıkBizim buralarda karalahana mor renkli oluyor acaba başka bir adı varmı sizin lahananın merak ettim:26:Bu arada yarışmada da başarılar
canım harikasın sen karadenizli olmamama rağmen severek yaptığım ve yediğim iki lezzet ellerine sağlık yarışmada başarılar diliyorum
teşekkürler o karadenizli arkadaş ben olabilir miyimm acabaaAyyy bayilirim.
Ellerinize saglik!!!!!!
Ben hayatimda karalahana sarmasini sadece bir kere yiyebildim. :2::2:
Etli degildi ama sanirim.
Tadini simdi nasil merak ettim bilemezsiniz.
Sirf bu yemek icin "Karadenizli arkadas ariyorum" ilani mi versem acaba?
teşekkür ederimmEllerinize sağlık yarışmada başarılar dilerim
canım benim ellerine sağlık çok güzel olmuş bir yanım konya bir yanım laz e beni benden aldı bu tarif haliyle
en son bir hafta önce yedim anneciğim trabzondan getirdiği karalahana ile yapmıştı...
ben yaprak sarmasından daha çok severim lahana sarmasını
Nasılda canım çekti şimdi
teşekkürlerr...iştah açıcı değil mii..
sağlıklı bir şekilde kilo vermeye çalışan bir hatun olarak şunu söyleyebilirmm....yanında ki yoğurtla süper oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?