Doğuda askeri olanlar var mı ? varsa gelin dertleşelim :(

slowly26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
383
32
118
Merhaba arkaddaşlar benim askerim hakkari şemdillide görevini yapıyor.korku enişe hasret özlem hepsi bir arada olana karmaşık duygularım var allah bizim gibi olanlaraa peygamber sabrı versin tabi bütün yarenlere:72::72::72::72::72::72::72:

amin canım benım askerimde suan acemisini yapıyo izmir yenıfocada dogu olma ihtimali yuksek.. sımdıden sardı benı korkular Allah sag saglım kavusmamızı nasıp etsın dua etmekten baska yapıcak bırseyımız yok.. senınkı nerde yaptı acemısını canım Allah sabırlar versın sana ve ailesine

Günaydın canım benim nişanlımda Hakkari çukurca da çok şükür sıkıntı yok karakol değil senin ki karakol da galiba

Rabbim sabır versın tüm askerlerimizi korusun İnşallah

amin canım benım askerimde suan acemisini yapıyo izmir yenıfocada dogu olma ihtimali yuksek.. sımdıden sardı benı korkular Allah sag saglım kavusmamızı nasıp etsın dua etmekten baska yapıcak bırseyımız yok.. senınkı nerde yaptı acemısını canım Allah sabırlar versın sana ve ailesine

canım benim sağol benimki hatay serinyolda yaptı orda manga komutanıydı sonra hakkariye gitti çok zor çok beklemek allah sabır versin hepimize

Günaydın canım benim nişanlımda Hakkari çukurca da çok şükür sıkıntı yok karakol değil senin ki karakol da galiba

Rabbim sabır versın tüm askerlerimizi korusun İnşallah

inşallah canım benimki şemdillide karakolda çok kötü ya ateş ediyolarmış sürekli karakola aklım çıkıyor bişey olcak diye allah bütün askerlerimizi korusun

inşallah canım benimki şemdillide karakolda çok kötü ya ateş ediyolarmış sürekli karakola aklım çıkıyor bişey olcak diye allah bütün askerlerimizi korusun

canım Allah sabır versın zor ama dua et canım benim dua en güzel ilaç Rabbim korusun tüm askerlerimizi

Back
X