Dogum agrısımı bilemedim

Babysmom

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2016
309
220
18
36
kızlar merhaba 37+4 haftalıgız doktor 16sı ile 25 i arasında gelir demişti persembe kontrolum var fakat bugun hıc olmayan bişey oldu ve kasıgımda ve vajınamın ust kısmında agrı var sancı degılde boyle adetlıyken cok ayakta kalınca agrıdıgı gıbı bır agrı acaba dogummum mu yaklastı dıyrm kac gundur kafamı kaldıramıyordum bugun bayaga enerjıgım okudugum yerlede dogum yapacagın gun cok enerjık olunur falan yazıyordu ıyıce oanıkledım dogum agrısı olabılırmı acaba bu yasadıgım oyle gelıp gıden bır sancı degıl 2 saattır devam eden hıc gecmeyen bır agrı dogum baslamadan once boylemı olur tecrubelıler bır yazabılırmı boyle bekle bekle saatler gunler gecmıyor bana bıran once bebegımı alsam kucagıma

kızlar merhaba 37+4 haftalıgız doktor 16sı ile 25 i arasında gelir demişti persembe kontrolum var fakat bugun hıc olmayan bişey oldu ve kasıgımda ve vajınamın ust kısmında agrı var sancı degılde boyle adetlıyken cok ayakta kalınca agrıdıgı gıbı bır agrı acaba dogummum mu yaklastı dıyrm kac gundur kafamı kaldıramıyordum bugun bayaga enerjıgım okudugum yerlede dogum yapacagın gun cok enerjık olunur falan yazıyordu ıyıce oanıkledım dogum agrısı olabılırmı acaba bu yasadıgım oyle gelıp gıden bır sancı degıl 2 saattır devam eden hıc gecmeyen bır agrı dogum baslamadan once boylemı olur tecrubelıler bır yazabılırmı boyle bekle bekle saatler gunler gecmıyor bana bıran once bebegımı alsam kucagıma

Doğum yaklaşmış olabilir ama anlattığınız sancı doğum sancısına benzemiyor. Doğum sancısı düzenli aralıklarla gelir ve adet sancısına benzer. Karında kasılma ve sertleşme olur. Kendinizi çok kötü hissediyorsanız dr a görünmekte fayda var.

Doğum yaklaşmış olabilir ama anlattığınız sancı doğum sancısına benzemiyor. Doğum sancısı düzenli aralıklarla gelir ve adet sancısına benzer. Karında kasılma ve sertleşme olur. Kendinizi çok kötü hissediyorsanız dr a görünmekte fayda var.
Yok aslında kotu hıssetmıyorum sadece doguma az kaldıgı için dogumu tahmın etmeye onceden hzırlıklı olmaya cabalıyorum cok fazla heycanlıyım son gunler de yakınlasmıstır ıns ya :(

Bnde 36. Haftadan beri her ağrıyı doğum sancısı mi acaba diyerek karsiliyorum bi ümit bekliyorum ama tik yok... Doğum sancısı düzenli aralıklarla gelirmiş 5 dakikada bir falan gibi bide geldiğinde anlarsın diyorlar.. Bu isin cahiliyiz iste napak.. İnşallah sağ salim alırız kucağımıza bebislerimizi..

Bnde 36. Haftadan beri her ağrıyı doğum sancısı mi acaba diyerek karsiliyorum bi ümit bekliyorum ama tik yok... Doğum sancısı düzenli aralıklarla gelirmiş 5 dakikada bir falan gibi bide geldiğinde anlarsın diyorlar.. Bu isin cahiliyiz iste napak.. İnşallah sağ salim alırız kucağımıza bebislerimizi..
Ayy sorma aynı ben :( inşallah sende bıran once aaglıcakla alırsın kucagına vall ben ztn doguruyor uyum demıyrm cubku onu bılıyrm duzenlı olmalı dıye ama bazen boyle oncu agrılar olurmus ya ondn merak edıyrm acaba bu agrılar dogumamı ısaret aksama suyum gelırmı vs vs dıye :)

Yok aslında kotu hıssetmıyorum sadece doguma az kaldıgı için dogumu tahmın etmeye onceden hzırlıklı olmaya cabalıyorum cok fazla heycanlıyım son gunler de yakınlasmıstır ıns ya :KK43:

Son günler çok zor geçer bilirim. Doğum başladığında anlarsın zaten. Benim oğlumda akıntım fazlalaşmıştı sonra sancı başladı. Kızımda önce sancım başladı sonra nişan geldi. Muhakkak anlarsın yani. Bebek hareketleri normal olduğu sürece beklemek zorundasın. Oğlum 40+1 de doğdu. Artık hiç umudum kalmamıştı. Doğmayacak herhalde diyordum. Farklı bi durum olmadığı sürece ilk gebelikler genelde 40 haftayı dolduruyor. Allah yardımcın olsun.

Ağrı olması genelde normal karşılansa da seni rahatsız eden cinstense doktora git. Doğum sancısı aralıklı olur.

Ayy sorma aynı ben :KK43: inşallah sende bıran once aaglıcakla alırsın kucagına vall ben ztn doguruyor uyum demıyrm cubku onu bılıyrm duzenlı olmalı dıye ama bazen boyle oncu agrılar olurmus ya ondn merak edıyrm acaba bu agrılar dogumamı ısaret aksama suyum gelırmı vs vs dıye :)

Aaamiiin insallah.. Ayni iste bende oyleyim her WC gidişimde bi bakıyorum akintim çoksa suyum mu sızdı ki yada acaba nisanim geldimi diye sonra yok iste diyip bi üzülüyorum gerçekten geçmiyor artik son günler iyice sistim ayaklarim ellerim toynaga döndü ve psikolojikman yerlerdeyim çok iyi anlıyorum seni.. İnşallah cabucak saglikla gelirler... Hep dua ediyorum zaten inşallah yarin dogururum diye.. Ama hic bi belirtim yok şuan..:KK43:

Back
X