Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkDoğum anında söylenen isim de hamile kalır mı?
Biraz kırıcı mısınız acaba. Hamilelik için insan neler araştırıyor bilemezsiniz. Zaten bu durum doğru mudur diye sordum çoğu kişi de ilk aydan ya da son aydan hamile kalan insanlar var. Neden olmasın. Allah nasip edecekse her şekil olur .
Biraz kırıcı mısınız acaba. Hamilelik için insan neler araştırıyor bilemezsiniz. Zaten bu durum doğru mudur diye sordum çoğu kişi de ilk aydan ya da son aydan hamile kalan insanlar var. Neden olmasın. Allah nasip edecekse her şekil olur .
Tabi ki Allah isterse olur istemezse olmaz,10 senedir çocuk arzulayan bir kadınım asla böyle şeyler araştırmadım,Bu tamamen cehalet,tıp ve dua ile Allah izin verirse olur,ha nasip etmezse ne yaparsan yap yine olmaz.
Allah isterse zaten sebepsiz verir yada uğraştırır verir yada hiç
Nasip etmez,olanda hayır vardır biz bilemeyiz,,,ama bir hamile kadın doğumda isim söyledi diye de kimse hamile kalmaz,ha dua eder o insan için o ayrı yer gök dua ile
Allah isterse zaten sebepsiz verir yada uğraştırır verir yada hiç
Nasip etmez,olanda hayır vardır biz bilemeyiz,,,ama bir hamile kadın doğumda isim söyledi diye de kimse hamile kalmaz,ha dua eder o insan için o ayrı yer gök duabrb dr