Gebeliğe Hazırlık Doğum anında söylenen isim de hamile kalır mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Reydiya

Mucizesini bekleyen bir anne adayı 🐞☘️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2022
577
288
33
Silinmiş konu...

Son düzenleme:
Yani doğru olma ihtimali var mı sizce, var mı herhangi bir bilimsel açıklaması? Batıl inanç, inanan yapsın ama doğruluk aramak mantıklı değil

Hadi inandınız,Arkadaşınız kendi eltisini ve sizi söylemiş,bir buçuk yıldır beklediğinize göre böyle birşey olmadığını hala anlamadınız mı,

Yani doğru olma ihtimali var mı sizce, var mı herhangi bir bilimsel açıklaması? Batıl inanç, inanan yapsın ama doğruluk aramak mantıklı değil
Gerçekten şaka gibi i,boşuna tedavi görüyoruz doğum kapısında bekleyip insanlara söylesek daha etkili demek ki 😂😂😂

Hadi inandınız,Arkadaşınız kendi eltisini ve sizi söylemiş,bir buçuk yıldır beklediğinize göre böyle birşey olmadığını hala anlamadınız mı,
Biraz kırıcı mısınız acaba. Hamilelik için insan neler araştırıyor bilemezsiniz. Zaten bu durum doğru mudur diye sordum çoğu kişi de ilk aydan ya da son aydan hamile kalan insanlar var. Neden olmasın. Allah nasip edecekse her şekil olur . 🙅🏻‍♀️

Biraz kırıcı mısınız acaba. Hamilelik için insan neler araştırıyor bilemezsiniz. Zaten bu durum doğru mudur diye sordum çoğu kişi de ilk aydan ya da son aydan hamile kalan insanlar var. Neden olmasın. Allah nasip edecekse her şekil olur . 🙅🏻‍♀️
Tabi ki Allah isterse olur istemezse olmaz,10 senedir çocuk arzulayan bir kadınım asla böyle şeyler araştırmadım,Bu tamamen cehalet,tıp ve dua ile Allah izin verirse olur,ha nasip etmezse ne yaparsan yap yine olmaz.

Allah isterse zaten sebepsiz verir yada uğraştırır verir yada hiç
Nasip etmez,olanda hayır vardır biz bilemeyiz,,,ama bir hamile kadın doğumda isim söyledi diye de kimse hamile kalmaz,ha dua eder o insan için o ayrı yer gök dua ile

Allah isterse zaten sebepsiz verir yada uğraştırır verir yada hiç
Nasip etmez,olanda hayır vardır biz bilemeyiz,,,ama bir hamile kadın doğumda isim söyledi diye de kimse hamile kalmaz,ha dua eder o insan için o ayrı yer gök duabrb dr

Ben de zaten o anlamda söyledim dua ediyorlar ki en başından dua ediyorlar bana .

Gerçekten şaka gibi i,boşuna tedavi görüyoruz doğum kapısında bekleyip insanlara söylesek daha etkili demek ki 😂😂😂
Evlenen kadınların ayakkabılarının altına isim yazmasının farklı versiyonuymuş, ilk defa duydum ben de :))

Back
X