Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Güldüm ama sizi anlıyorum. Havalar sıcak , üstüne uykusuzluk falan bunaliyorsunuzdur. Ben de hamileyim o yüzden anlıyorum.
Bebiş ne zaman isterse o zaman gelecek ama siz evde bazı bel egzersizleri kegel egzersizleri yapabilirsiniz , hava serinleyince dışarda biraz yürüyün bunlar dogumunuzu rahatlatır . Sancılarınız başladığında süreci hızlandırmak için göğüs masajları var bunu uygulayabilirsiniz bu hem de doğumdan sonra sutunuzun daha çabuk gelmesini sağlar
Anladım evet cidden çok şiştim ağırlaştım biran önce gelsin istiyorum bebişim yok hani bazı olaylar doğumu tetikliyor ya onu sormuştum egzersiz yapıyorum yürüyüş yapıyorum göğüs uçlarına masajda yapıyorum hayırlısıyla biran önce sağlıklıca doğar oğlum inşallah haa bide erkek erkek çocukları geç gelir diyorlar ya