Doğum belirtileri

Mel0d1

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
573
831
23
32
Öncelikle selam herkese bir sorum olucaktı özellikle doğum yapmış annişlerimize ben 38. Haftadayım kızlar şu iki gündür adet olucakken hissettim bel ağrısı var böyle sıcak bir ağrı belimden kabalarıma vuruyor bacaklarım üşür gibi oluyor sanki adet olcam geldi gelcek gibi adet olcam zamanda böyle olurdum doğuma yakın böyle olan var mı ne kadar sürer bu durum

Evet benimde öyle oluyo her ay

Adet zamanı gelince normal yani endişelenicek bişey yok sadece ağrısı sancısı biraz çok hatta bazen rahimden aşağıya bile ata biliyo sancısı

Adet olacakmış gibi agrı gelir gıder sık aralıklarla bel Çevrenden kısıklarıma dogru agrı yayılır cnm ama dogum başlangıcı diyebilmek icin 5_10 dk gelip giden sancılar olur yalancı sancıdan anlarsın zaten daha cok agrı olut

Evet orası kolayca anlaşılıyo zaten bende 37 deyim dokuz aydır sancılarım heray oluyor adet gibi

40+1 normal doğum sancısıyla başlayıp maalesef açılma olmaması sebebiyle sezaryenla bebeğime kavuştum. Bende belirtiler şöyleydi: suyum gelmeden önceki sancım sırtıma yayıldı. Sancılarım hiç durmadı sadece 5 dk arayla şiddetlendi. Son sancımdan sonra gece suyum geldi ve sonra nişan. Normal doğum planlandığı için baya bekledim. 12 saatin sonunda 1 cm bile açılmam olmadı. Acil sezaryena alındım. Bebeğimin suyu bitmek üzereyken kavuştum ona. Normal doğumun her sürecini yaşadım. Ama kısmet değilmiş. Şu var o sancıları çekmeseydim sütüm gelmeyebilirmiş. Yani sancılar süt kanallarını çalıştırıyorumuş. Doktorunuza güvenin. V e kendinizi şartlamayın. En hayırlısı neyse onu dileyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…