doğum belirtileri

Deryakuzusu88

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
2.017
1.768
333
37
Belimdeki ve kasiklarimdan bacaklarıma kadar gelen agri doğum belirtisimi ayakta bile duramiyorum doğru düzgün:((

Sürekli bir ağrı mı yoksa aralıklarla mı?
Ya ben hiç doğum sancısı çekmedim ama çevremde hep aralıklı başlayan sancıyla doğuma gittiler..

Evet arayip bilgi almak en dogrusu olack artik daha cok tedirgin olmaya başladm bebisime bisey olck die forumda bu haftalarda sknti yasayanlari gördkce

Evet arayip bilgi almak en dogrusu olack artik daha cok tedirgin olmaya başladm bebisime bisey olck die forumda bu haftalarda sknti yasayanlari gördkce[/QUOTE

bence hemen ara için rahatlasın..
korku ve tedirginlik strese neden olur stres ise her şeyin düşmanı.. lütfen olumlu düşün..

Bebeğin hareketleri önemli bu noktada
hareket esiyosa korkma
Benim 1 cm açıklığım var
doğum sancısıda adet sancısına benziyo
Yavaştan geliyo yavaştan gidiyo
İçin rahat etmiyosa doktoruna git muayene etsin canım.

En son salı günü gtmstm acilmadan fln bahsetmedi mesai saatleri dişinda ulasamiyorum dr hanima güya özel hastaneye gidiyorum bu saatten snrada artik hastane doktorda degstiremem bu haftaki kontrolumu beklicm:(

Bu arada bebegin hareketleri normal icimde kazma kürek calisma yapiyo sanki kaburgalarimi cikarck:) 36. Haftada 3.122 kg ckmisti kilosu fazla oldugu icin agrilarim fazla olabilirmi

Bugun anidn giren sanci sonrasi kahverengi lekelenme oldu dr ulastm yarin sabah erken saatte hastanedeym:)ama şimdide sancim gecti :)

slm arkadaşlar benımde cumartesiden b eri sancı girip girip çıkıyo ama günde 3-4 defa 6-7 suruyo bunların dışında da kalan zamanda da geriliyor asagıya sızlatıyo doktorum cumartesi gunu dogumun baslamıs agrını çekip çogalınca gel dedi ne kadar zaman sonra çogalır ilk hamilelliğim kendimi dinl,iyorum dk bası

Benim de ilk hamileliğim 1 haftadır çok hafif sancım oluyor dayanılmayacak gibi değil bel ağrım oluyor arada yine ama iki gündür sağ bacağım da hiç geçmeyen bir ağrım var bacağıma vuruyor topal topal penguen gibi yürüyorum çok zorlanıyorum oturduğum yerden kalkmaya eğilip kalkamıyorum yatakta dönemiyorum rahimden gelen beyaz akıntım sarımtrağa döndü bebeğimi heyecanla bekliyorum ama düzenli sancım yok suyum da gelmedi nisan da gelmedi nasıl olacak diye heyecanla bekliyorum

Bende son günlerde piponun üzerine oturamıyordum şancı değilse sanki baskı gibiydi.hep yan oturdum acaba doğum sancısı o muydu :)

Back
X