Doğum belirtisi mi yardımcı olur musunuz?

znrsyl55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2025
3
1
1
27
Arkadaşlar merhaba. Şuan 26 haftalık hamileyim dün hiçbir şey yokken bir anda göğüs altında sancı dolanarak kasıklarıma doğru gitti dakikalık aralıkla yarım saat boyunca sancı gitti geldi bulantıda eşlik etti gaza yordum çok gazlıyım zaten 1 aydır ama ilk defa böyle oldu. afedersiniz büyük tuvalete çıktım ama tam anlamıyla geçmedi. Akşama doğru aşırı yorgunluk halsizlikle öylece uyudum gece herhangi bir durum yaşamadım. Ama şuan yine aynı arada düne göre hafif sancı sağdan geliyor saniyelik gidiyor sık aralıkla olmadı bu sefer yorgunum ve midem bulanıyor. Ekstra üç dört gündür aşırı sırt ağrısı yaşıyorum o ağrı dün belime vurdu bugün belimde yok ama sırtım hala ağrışı. Bu arada su gibide akıntım var öyle böyle bir akıntı değil zaten akıntısı olan biriydim son haftada iyice arttı. Bu arada gaz çıkarıyorum dün hiç çıkarmadım ama bugün yine biraz daha normal denebilir. Hafifte bazen soldan yanma gibi ağrım oluyor. Açıkçası korktum biraz bu erken doğum belirtisi mi sancı mı enfeksiyon mu anlayamadım. Bilenler başına gelenler yardımcı olabilir mi ?

Bi acile veya doktora görünseniz
Gideceğim eşimi bekliyorum. Doktorumu değiştirdim şuanki doktorda hastane değiştirdi sistemi açılmamış randevu bulamadım acillerde biraz ilgisiz oluyor özeldekilerde hamilelik diye bakmıyor kaldım öylece ama bi acile gitmeyi düşünüyorum korktum. İlk baştada gaz sandığım enfeksiyon çıkmıştı maalesef.

Gideceğim eşimi bekliyorum. Doktorumu değiştirdim şuanki doktorda hastane değiştirdi sistemi açılmamış randevu bulamadım acillerde biraz ilgisiz oluyor özeldekilerde hamilelik diye bakmıyor kaldım öylece ama bi acile gitmeyi düşünüyorum korktum. İlk baştada gaz sandığım enfeksiyon çıkmıştı maalesef.

Merhaba ara ara bunlar bana da oluyor gelişme var mı durumunuzda acaba?

Back
X