Dogum belirtisi mi ?????

tijey_87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
45
7
28
38
Slm arkadaslar ben 40 haftalik hamileyim arada kizim yururken filan asagiya bicak saplanmasi gibi baski yapiyor bu dogum sancisi mi oluyor yada dogumun yaklastigi mi

Nişan olabilir bence bi doktora gorunmenizde faydsa var benimde doğumdan bir gün önce baya sancim olmuştu alt tarafta

Himm anlıyorum 40.haftadasiniz her an olabilir bence bi Dr gorunun derim ne zaman gitmistiniz en son

H İ mmm bence ihmal etmeyin ne olur neolmaz sonuncu haftalardasiniz

Dogum zamani geldigi icin akinti normal dedi dr oyle sancim agrimda hic yok sadece arada bi asagiya batma oluyor hareket ettikce
o normal canim artik dogum kanalina baski yapiyor bebek

Dogum agrilari sancisi hep bu sekilde mi olacak peki
Bende 1 hafta öncesinde baya bi akıntı başlamıştı. Sonrasında hafif sancı vurmaya başlamıştı ama şiddetli değildi zaman tuttum bi kaç saat öyle geçti hastaneye gştmeye hazırlanırken suyum geldi hastaneye gittik yatışım yapıldı suyum geldiği için. Sabah 5 te 5 dakika arayla şiddetli sancı vurmaya başladı. Yani hiç korkma benimde ilk bebeğim ve tedirginlik vardı acaba anlarmıyım diye ama emin ol o ağrıyı anlamicak kimse yoktur allahım bi avazda kurtarsın inş sağlıxakla al kucağına yavrunu

Benim de 39. Haftam.. aynen alt tarafta Aniden girip çıkan ağrı oluyor. Ama ben bebek hareketine bağlıyorum baskı yapıyor.. Ayrıca bu aralar fazla yürüdüğümde kalça ve bacaklarımın üst kısmı ağrıyor.. Iki gün evvel doktora gittim ultrasona baktı doktor ve bebek doğum kanalına girmiş dedi.. Alttan muayene edince henüz girmemiş yukarıda dedi.. 40. haftaya gün verdi eğer normal olarak sancım gelmezse suni verecekler.. inşallah normal sancılar gelir de suniye gerek kalmaz.. Allah yardımcınız olsun

Allah yardımcınız olsun kızlar... Darısı başımıza artık bir gelseydik bizde o haftalara zaman durdu sanki

Ayy allah razi olsun herkes oyle diyor anlarsin o sanciyi diye amin ins hayirlisiyla kucagima alirim ins sag salim

Allah yardımcınız olsun kızlar... Darısı başımıza artık bir gelseydik bizde o haftalara zaman durdu sanki
Son haftalar hic gecmez derlerdi de inanmazdim gercekten oyle oluyormus her gun stres heyecan içindeyim ha bugun olacak ha yarin olacak derken hala bekliyorum hepimizin allah yardimcisi olsun bir avazda kucagimiza aliriz ins yavrularimizi

Benimde ayni kizim hareket ettikce sanci giriyor alt kismima bizim de 40 hafta bitecek dr a gore ultrasona gore 41 hafta dolacak bu hafta da sanci olmazsa banada suni verecekler o da ise yaramazsa sezeryan artik ins hicbirine gerek kalmazda kendi sancimizla dogururuz hayirlusiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…