Doğum belirtisi mi ?

paylasan_anne

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2016
11
9
6
34
Arkadaşlar mrb 38+4 kız bebegime gebeyim , günde 30 sefere yakın toplanma ve kasılma yaşıyorum 3-4 gündür , böyle yumruk gibi bir çıkıntı bir yere toplanıyor ve bir süre sonra geçiyor ,hatta 1 saatte 4-5 kez olduğu bile oldu.Kasılmalar normalmiş rahim doğuma hazirlaniyormus ama bu kadar çok olması konusunda fikri olan var mı ? Geneli ağrısız ama bazende adet sancısı gibi sancı eşlik ediyor.normalden çok fazla tuvalet ihtiyacım oluyor , sizce doğum yakın mı ? Tecrübeli gebeler yada anneler yanitlarsa çok memnun olurum.

Olabilir doktorunuzla iletişim halinde olun

Bende olmuştu canım ama bu dediğin gibi hazırlık normal doğum sancısı dinlenmeyle geçmiyor dikkat et kendine yorma fazla egzersiz yap bol bol su iç yağlı ve ağır yemek tatlı yeme ben öyle yapıyordum doğumdan 1 gün önce yapışkan bi akıntı gelmişti yoğun bi sancıyla bunu takip et nişanı takip et özellikle suyun gelirse az yada çok kesinlikle hemen acile git Allah bir avazda alırsın kucagina

Evet bence az kalmış bebek aşağıya indikce tuvalet ihtiyacı çoğalır ve tabiki kasılmalar başlar..yalnız kalmamaya çalışın evde.
Hayırlı doğumlar diliyorum

Evet bence az kalmış bebek aşağıya indikce tuvalet ihtiyacı çoğalır ve tabiki kasılmalar başlar..yalnız kalmamaya çalışın evde.
Hayırlı doğumlar diliyorum
Çok teşekkür ederim ilginize , yalnız değilim fakat kasılma meselesinin bu kadar fazla oluşu beni çok endişelendirdi , salı günü doktora gideceğim ama o zamana kadar belki bilen birinden yardım alırım diye düşündüm.

Çok teşekkür ederim arkadaşım

Hayirli dogumlar Allah sağlıklı ve hayirli bir evlat olmasini nasip etsin acisiz kurtulun insallah ve darisi bana :)

Bu belirtileri önemsemedikleri için evde doğum yaptım

Yok her türlü yakın tabi de , 1-2 gün kadar mı yakın yoksa 1-2 hafta kadar mı diye endişe ettim.
Benim bugun tam 37 hafta bitti. O kasilmalardan ve toplanmalardann bende de oluyor. Benim doktorum carsamba gunu sezeryan icin gun verecek. Umarim o zamana kadar gelmeye kalkmaz kizim :)

Tuvalete sık gitmen de gayet normal benim arasi yarim saate dustu. Seninki benden 1,5 hafta daha buyuk diye kendimden ornek veriyorum. Sanirim sali gunu dogum yapacagin gun tahmini olarak belli olur.
Allah bir avazda kurtarsin

Ya şimdi açıkçası bende bundan korkuyorum ama esimde sıkıntılı biraz hastaneye gidipte herşey yolunda normal bunlar denilince ağız burun yapıyor ,sanki anormal birşey olsa daha iyi olacak.
Bazen doktorların bile öngöremediği olaylar olabiliyor siz dikkat edin
Bende öyle olmuştu doğum 1 saat içinde gerçekleşmişti

Nst'ye girmelisiniz diye düşünüyorum.

Uydurmuyorsam doktorum 8-10 kasılma normal, fazlasında gel demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…