Doğuma Hazırlık Dogum belirtisimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Alara775

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2016
239
60
28
28
38+3 haftaligim. 2.3 gundur gobegim gun boyunca cok sertlesiyor kasiliyor yani ama cok sayida oluyor bu. Bazen sirtim agriyor ama baska bi rahatsizligim yok. BuGun cokhareketli degil bide. Son haftalar iliski oneriyorlar fakat o konu bizim icin birkac aydir askida dogum icin iyi olur diyolar ama yapmazsam dogumum zor mu gecer ??

Doktora göründünüz mü bu sertleşme için?
35.hafta da bende çok yaşadım ama benim için doğum belirtisi değilmiş. Nst de o sertleşme anlarında sancı göründü biraz. Düzensiz olduğu için ciddiye alınmadı.

Canim dogum icin musait haftalardasin doktora gorunmende fayda var haftada 1 gidiyor musun ?

36+0 haftalik hamileyim sol kasigimda hafif sanci, ara arada belimin sol taraginda hafif sanci hissediyorum dogum habercisi olabilir mi acaba? Daha erken ama?

36+0 haftalik hamileyim sol kasigimda hafif sanci, ara arada belimin sol taraginda hafif sanci hissediyorum dogum habercisi olabilir mi acaba? Daha erken ama?
doktora göründünüz mü ne dedi. Durumunuz nasıl. Benimde bi kaç gündür kasılmam var sırtıma kadar vuruyor ağrılar. Hatta bugün öğleden beri hiç bitmedi kasılmalar bebeğin hareketleri iyi ama şiddetli çatı ağrısı yaşıyorum. 32. Haftadayım bebeğim 36 haftayla uyumlu doktor erken gelebilir demişti.

Bu mesaji yazdiktan 2 gun snra dogumum oldu :) Allaha cok sukur hastaneye gittigimde acilmam 8 cmdi Kolay gerceklesti insallah isteyen herkesinde kolay gecer
ay canim ne guzel yazmissin .insallah benimde oyle olurr. Korkuyorum

ay canim ne guzel yazmissin .insallah benimde oyle olurr. Korkuyorum
Hic korkulcak bisey yokmus bende cok korkuyodum cok korkuttular ama kendine guven sancin geldiginde yatma hic hep ayakta ol hatta sicak bi dus al kesinlikle faydasi oldugunu dusunuyorum cunku ben evden cikmadan dus alip ciktim 5 dk gittigimde 8cmdi. Comel kalk hep hareket halinde ol sancilar biraz zorlu geciyor ama öldurmuyo yani dayaniliyor dogum anida acili bisey degil sadece kuvvetli bi ikinma geliyo surekli okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…