Doğuma Hazırlık doğum çantaaammmm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Eksik birsey gorunmuyor. Resimde vardir belki bem fark etmedim. Hasta bezi aldinmi? Dogum yapanlar cok rahat oluyor diyorlardi. Birde tr de yok galiba hic gormedim. Hollandada hamile olanlar bi kac yer var yaziliyorlar oraya dogum.paketleri geliyor. Onlarin icinde hani eskiden cocuklarin altina laylon yapip sererlerdi ya yataga çiş gecmesin diye onlar gibi birsey koyuyorlar tabiki cok modern haliyle.yataga kan falan gecmiyor cok kanamasi olanlarda.
Haninyatak korumasi var ya ustu havlu gibi alto laylon. Onun mavi ve küçük hali.
Oyle varmi buradada eczanelerde bilmiyorum ama o ve hasta bezi faydali olabilr.

Yinede mama ve biberonda alsaydiniz eger hic emmezse ki insaALLAH emer ki buyuk ihtimal emer.

aldım aldım onlarıda çantaya koymayı unutmuşuşm canım iyiki farkettin

aldım aldım onlarıda çantaya koymayı unutmuşuşm canım iyiki farkettin
Birşey değil canim. 6 ve 7. Yolda yegenlerim var. Dogum.cantasini hep beraber hazirladik yegenlerden dolayi biraz tecrubeliyim yoksa bilmem hic.

ALLAH sağlık sihhatle kucaginiza almayi nasip etsin evladinizi.

Terliklerin yanindaki o yuvarlaklar ne merak ettim :)

Bir omceki yazdigim gitmemiş buraya ekleyeyim.

ALLAH saglikla sihhatle kucaginiza almayi nasip etsin.
Bende bilmem ama 6 ve 7 yegen yolda ablamlarin dogum cantalarini beraber hazirladik ordan tecrubeliyim azicik :)

göğüs pedi onlarda canım :) amin aminn bitanem bol bol dua edin bize

Valla sanki oglan dogmadan ceyizi hzr gibi olmus:)insallh sorunsuz bir dogum olur kucaginiza alir evinize cikarsiniz

Ey maşallah...
Bende daha tık yok.
Ne kendime bir şey aldım, ne bebeğimin eşyalarını tamamladım.
Bir tek oda takımı geldi, kokusu çıkması için 1 aydır kapaklar açık bekliyoruz.
Böyle disiplinli insanlara imreniyorum, ben anca yumurta kapıya dayanınca başlarım hazırlığa.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin .

Kendiniz icin hazırladıklarınızı göremedim , pijama , yedek kıyafet , çorap , şampuan , tarak , kullanıyorsanız ufak bir kaç makyaj malzemesi ( bir nebze de olsa iyi görünmek rahatlatıyor ) , foto da seçemedim hastanelerde var genelde ama kendinize ait olanı kullanmak isterseniz bebişe havlu ... Aklıma bunlr geldi şimdilik

valla benm tarafımda ilşk torun olduğu için annem sağolsun duramadı bebeğimin cinsiyeti belli olmadan bazı şeyleri alınmıştı onun tarafından ben nolur nolmaz erken doğum olur bilemeyiz diye hazırlamak istedim bence sen baya ilerlemişssinde en azından çantanı hazırlıyabilirsin

onlar ayrı çantada hazır çok şükür :)

Valla sanki oglan dogmadan ceyizi hzr gibi olmus:)insallh sorunsuz bir dogum olur kucaginiza alir evinize cikarsiniz
amin canım benim aminnn valşla ne yalan sölim öle havlu mavlu gördüğüm zaman aklımdan geçmiyor desem yalan söylemiş olurummm :) elimde olan bişşi değil ama elimde olsa valla hazırlarımmm dünyaları alsam sanki eksik varmış gibi ilk evlat böle oluyor sanırım acemilik korku çekinge sevinç herşey birbiirne giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…