doğum çantanızı hazırladınız mı

minikkuzum

4 erkeğim ve ben:))
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
1.451
39
683
Diğer
merhaba hamişler..son haftalarımızdayız hepimiz hepimiz inşallah ekimde anne oluyoruz..peki çantalarınızı hazırladınız mı..ben hazırlamadım daha..erken mi bilmiyorum.yaklaşık 7 haftam var..bilmiyorum hazırlasam mı bikaç hafta daha mı beklesem.32. haftadayım.bi de bu benim 2. doğumum olacak ilk doğumuumuda ikiz oğullarım olmuştu onların fazlaca kıyafeti var.yeni bebişe bir tane hastane çıkışı alsam mı yoksa hep onlarınkini mi giysebaya bi var iki tane olunca.yani yeni bebek yeni kıyafet mi acaba diyorum.siz olsanız ne yapardınız..yoksa başta onlarınkini giyip sonra mı cici alsak..

nekadar pimpirikliyz dimi ama bende öle düşünüorm,durumun müsaitse al canım snra bebişinle aklınzda kalmasn,,

herşey hazır ama ütülenecek valize doldurulacak,
doğum iznine çıktığımda yaparım diyorum, inşallah bebeiş süpriz yapıp erken gelmes :)

ben kendime de bişey almadım lohusalıkta giyecek iç çamaşır,pijama filan.ekimde hala sıcak olur diye düşünüyorum bi tane yarım kollu ince pijama takımım var ama daha alsam mı ne yapsam eskilerle mi idare etsem bilemedim.ama lohusalıkta alt çamaşırlar önemli şimdi göbek altı giyiyorum hep çok rahat ama ameliyattan sonra göbek üstü giyilebiliyor.şöyle bir iki nene donu almak gerekecek:1:başka ne koysak.havlu,çorap,iç çamaşır bolca,ince hırka da koyarım belki bilmiyorum,orkid,ayna,makyaj malzemesi götürecem bu sefer bi de pompa mı alsam..siz ne kodunuz söyleyin kızlar

ben kendime de bişey almadım lohusalıkta giyecek iç çamaşır,pijama filan.ekimde hala sıcak olur diye düşünüyorum bi tane yarım kollu ince pijama takımım var ama daha alsam mı ne yapsam eskilerle mi idare etsem bilemedim.ama lohusalıkta alt çamaşırlar önemli şimdi göbek altı giyiyorum hep çok rahat ama ameliyattan sonra göbek üstü giyilebiliyor.şöyle bir iki nene donu almak gerekecek:1:başka ne koysak.havlu,çorap,iç çamaşır bolca,ince hırka da koyarım belki bilmiyorum,orkid,ayna,makyaj malzemesi götürecem bu sefer bi de pompa mı alsam..siz ne kodunuz söyleyin kızlar

daha kendime bisey koymadim ya bi geelik koydum bebekleriminkiler tamamda ben ne yapim ya hic bisey istemiyorum cok yorgunum

daha kendime bisey koymadim ya bi geelik koydum bebekleriminkiler tamamda ben ne yapim ya hic bisey istemiyorum cok yorgunum
ikizlerin mi olack ne güzel benim de ikizlerim var 3,5 yaşındalar..şimdi abi olacaklar.çok güzel bir şey ikiz annesi olmak.Allah hayırlısıyla gelmelerini nasip etsin yorgun anne..

merhaba hamişler..son haftalarımızdayız hepimiz hepimiz inşallah ekimde anne oluyoruz..peki çantalarınızı hazırladınız mı..ben hazırlamadım daha..erken mi bilmiyorum.yaklaşık 7 haftam var..bilmiyorum hazırlasam mı bikaç hafta daha mı beklesem.32. haftadayım.bi de bu benim 2. doğumum olacak ilk doğumuumuda ikiz oğullarım olmuştu onların fazlaca kıyafeti var.yeni bebişe bir tane hastane çıkışı alsam mı yoksa hep onlarınkini mi giysebaya bi var iki tane olunca.yani yeni bebek yeni kıyafet mi acaba diyorum.siz olsanız ne yapardınız..yoksa başta onlarınkini giyip sonra mı cici alsak..

merhaba bende 32 haftamdayim.ekim sonuna dogru dogurcam insallah. bebegimin cantasini hazirliyorum yavas yavas ama daha kendim icin canta yapmadim..bu benim ilk cocugum daha :):)

merhaba bende 32 haftamdayim.ekim sonuna dogru dogurcam insallah. bebegimin cantasini hazirliyorum yavas yavas ama daha kendim icin canta yapmadim..bu benim ilk cocugum daha :):)
canım senin günün belli mi benimki değil.kaçıncı haftada alacakmış doktor biliyor musun.çizelgeye bak ikimiz de aynı günde ilerliyoruz:65:

29 ekim dedi doktor..ama normalde 4 hafta sonra olbilir kimse bilemez ..4 hafta sonra 37. haftamda olacagim..

29 ekim m, ohooo o zaman 39 haftalık olmuyor mu çok uzak canııım..ben bekleyemem o kadar ekimin 18i 20 si gibi kestiririm aldırırım aaa:1: abartmış seninki de haa

nene donu demesek de lohusa kilodu(ya da hamile kilodu da olabilir sanırım hamileyken de giyiliyor) olarak satılıyor. tavsiyem mutlaka 2-3 tane ondan almanız. ben de 2010 ekim annesiyim. normal doğum planlanmasına rağmen 2 tane almıştım, ama son dakika sezaryen oldum ve çok işime yaradılar. hatta doktorum aferin nereden buldun bunu çok iyi olmuş dedi pansuman sırasında. ne kadar kullandığımı hatırlamıyorum ama sanırım 2 ay filan kullanmıştım.

benim yavrum da 29 ekim bebeği...

hayırlı uğurlu olur inşallah..ama 29 ekim bayrama denk gelecek ameliyat yapıyorlar mı:34:bu arada nene donu derken işin şakası tabi de ben ilk günler kullanıp şöyle büyük kilotlar almayı düşünüyorum ilkinde öyle yapmıştım ama lohusa kilodu bulursam onu da alırım tabi..bi hayırlısıyla görsek o günleri Allah ın izniyle.her şey için acele ediyoruz aslında neler yaşıycaz bilmiyoruz,bugünlerin de tadını çıkarmak gerek ama insan doğası geleceği düşünmeden duramıyoruz:61:iyi olur inşallah her şey

hayırlı uğurlu olur inşallah..ama 29 ekim bayrama denk gelecek ameliyat yapıyorlar mı:34:bu arada nene donu derken işin şakası tabi de ben ilk günler kullanıp şöyle büyük kilotlar almayı düşünüyorum ilkinde öyle yapmıştım ama lohusa kilodu bulursam onu da alırım tabi..bi hayırlısıyla görsek o günleri Allah ın izniyle.her şey için acele ediyoruz aslında neler yaşıycaz bilmiyoruz,bugünlerin de tadını çıkarmak gerek ama insan doğası geleceği düşünmeden duramıyoruz:61:iyi olur inşallah her şey

evet canım 29 ekimde ameliyat oluyor hem de ne kadar çok bir bilsen :) ben normal doğum için gitmiştim ama suyum gelip açıklık olmadığı ve suni sancıyı da bünye kabul etmeyince apar topar sezaryana girdim. ama zor yer bulduk :) o gün 20 tane filan doğum vardı ve sadece 2 tanesi benim gibi mecburi, diğerleri önceden gün almış.
hayırlısıyla yavrularınızı kucağınıza alırsınız ihşallah...

kızlar gecelik mi aldınız pijama mı bu sefer ikisinden de alayım diyorum ama acaba uzun kollu gecelik mi yarım kollu mu karar veremedim..burası sıcak bir memleket amaann düşün düşün..... demişler:61:

Back
X