Ben de doğrudan sancı gibi hissetmiyorum. Karnım kaskatı kesiliyor, bebek hareketleri duruyor. Karnımdan anlıyorum. Bu haftalarda karında sertlik normaldir yani aslında ama artık bebikten mi sancıdan mı ayırt edecek durulama geldim… benzermiş durumlarımız aslında. 3O+4te bizim

ay ama artık iyice öğrendim de diyebilirim biliyor musun ? Merdiven in çık yapmıyorum. Kendimi çok iyi hissetmeden, karnımın yumuşak olduğundan emin olmadan evin içinde dahi fazla hareket etmiyorum. Bakıyorum karnım yumusak, bebiş hareketli ondan sonra işlerimi hallediyorum. Ya da karnım gene kasılıyor gibi hafif hafif, ılık bir suyla hemen bir duş alıyorum. (Asla sıcak değil ama) maksat biraz bir kasları gevsetsin. Bunu da 10 dakikadan uzun tutmuyorum. Vakit buldukça hep sola yan yatış pozisyonunda yatıyorum. Kendimi zorlayacak hiçbir işe girişmiyorum. Bulaşık makinesini bosaltma işini dahi eşime pasladım. Eğil kalk hareketini çok yapmamak için. Bunun gibi küçük küçük şeylerle, çok şükür 1 haftadır hiç sıkıntı yaşamadım. Rahat geçirdim yani. Bir de muzla soda tüketiyorum her gün. Magnezyum almak adına. Güzel geçiyor şimdilik. Bunlara dikkat ettiğimde gerçekten çok daha iyi olduğumu fark ettim