ben alış verişin buyuk bır çogunlugunu yapmıştım,bebegımın ve benım gıyısılerımı yıkayıp utulemiştım,ama çantalara koymamaıştım.geçen gun ebe bır tanıdıgımla ayırdık ve dun akşam çantalara koyduk,eksık bır ıkı bırsey var onlarıda bu hafta tamamlıycam,a çanta hazır olunca hemen dogurcam gıbı oldum:)kızlar bakın sıze yardımcı olayım benıde ebe yonlendırdı.hastane çıkışı alıyoruz ya bebeklerımıze işte o takımı battanıyesının ıçıne bohça yapın yanı o takım dogumha neye gırıyormuş ve içine tek bır bez koyun yavrunuzun ılk alt bezı:),bunun yanı sıra yedek takımlarda bulunsun.kendınıze gecelık alın ,çorap ve muhakkak yelek yada hırka ,dogum sonrası çok uşunuyormuş,bırde ıslak mendıl ve kagıt mendıl koyun çantalarınıza,arkadaşlar ılk etapta kanamamız fazla olacagı için hasta bezı almamız gerekıyormuş,ped ılk gunlerde yeterlı olmuyormuş.bende bu hafta alıcam onu.bırde bebegımız oradakı beşıkte yatacak yaiçine nevresım takımı yada alt açma gıbı bırsey koyucaz onuda unutmayın,dılersenız kenınıze nevresım alın,ya da hastanenınkıler de kullanılabılır.onemlı olanlar bunlar.ayrıntılara gırmıyorum.