T Tugbaa03 Üye Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2013 134 0 16 İstanbul 13 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugbaa03 #1 Arkadaşlar nihayet doğum çantamı hazırladım Çantama koyduklarımı sizlerle paylaşmak istedim eksiklerim varmı bi bakarmısınız rica etsem.. BEBEK İÇİN 1 Takım hastane çıkışı 10'lu set 3 Takım 5 li Zıbın set ( Alt üst zıbın + Şapka + eldiven + önlük ) 4 tane çıtçıtlı badi 4 tane çorap 2 tane ağız mendili 1 tane içlik ve alt zıbını 1 tane tülbent Alt açma Battaniyeli Yün battaniye Pişik kremi Islak mendil Bebek Bezi Emzik + emzik tutacağı + emzik saklama kabı + mini biberon Puset KENDİM İÇİN 1 takım lohusa takımı sabaklıklı 1 tane pijama takımı 1 tane emzirme sütyeni 1 tane yarım atlet 5 tane kilot 2 tane atlet 2 tane yünlü çorap 1 paket hijyenik ped 1 tane havlu + saç fırçası Terlik
Arkadaşlar nihayet doğum çantamı hazırladım Çantama koyduklarımı sizlerle paylaşmak istedim eksiklerim varmı bi bakarmısınız rica etsem.. BEBEK İÇİN 1 Takım hastane çıkışı 10'lu set 3 Takım 5 li Zıbın set ( Alt üst zıbın + Şapka + eldiven + önlük ) 4 tane çıtçıtlı badi 4 tane çorap 2 tane ağız mendili 1 tane içlik ve alt zıbını 1 tane tülbent Alt açma Battaniyeli Yün battaniye Pişik kremi Islak mendil Bebek Bezi Emzik + emzik tutacağı + emzik saklama kabı + mini biberon Puset KENDİM İÇİN 1 takım lohusa takımı sabaklıklı 1 tane pijama takımı 1 tane emzirme sütyeni 1 tane yarım atlet 5 tane kilot 2 tane atlet 2 tane yünlü çorap 1 paket hijyenik ped 1 tane havlu + saç fırçası Terlik
huzur_gibisi_yok Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2013 1.315 856 83 16 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugbaa03 #2 canım sana da bebeğede havlu gerekebilir bide yelek olabilir
sare_asya Guru Kayıtlı Üye 7 Şubat 2012 3.635 1.680 398 40 16 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugbaa03 #3 HAsta bezi Gogus pedi Sal veya hirka Fotograf makinesi Kagit havlu Giyecek esya.. aklima gelenler.. Havlu ben de iki tane koydum..
HAsta bezi Gogus pedi Sal veya hirka Fotograf makinesi Kagit havlu Giyecek esya.. aklima gelenler.. Havlu ben de iki tane koydum..
katreinur Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2012 5.531 1.676 198 16 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugbaa03 #4 Bence de hasta bezi kesinlikle koymalisin. Göğüs pedi hemen kullanılmıyor. Ah hemen sütün o kadar cok olsa keşke. Ama daha sonrasi icin ihtiyac oluyor
Bence de hasta bezi kesinlikle koymalisin. Göğüs pedi hemen kullanılmıyor. Ah hemen sütün o kadar cok olsa keşke. Ama daha sonrasi icin ihtiyac oluyor
A aysun41 Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2013 117 0 16 35 Kocaeli 21 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugbaa03 #5 lohusalığın yani pijama takımımı aldın yoksa gecelik takımı mı eger pijama aldıysan önden dügmeli koysaydın birde 1 takım koyduysan birde gecelik koy çünkü pijamayı giy çıkar zorlanmazsın pamuklu olsun doğumdan sonra üşüme olur çünkü.
lohusalığın yani pijama takımımı aldın yoksa gecelik takımı mı eger pijama aldıysan önden dügmeli koysaydın birde 1 takım koyduysan birde gecelik koy çünkü pijamayı giy çıkar zorlanmazsın pamuklu olsun doğumdan sonra üşüme olur çünkü.