sormayı unuttum sezaryen düşünüyorum doğumu. pijama mı almam doğru olur gecelikmi ?hangisiyle daha rahat edilirki ?
tecrübeli arkdşlarımdan yardımmm lütfennn
sormayı unuttum sezaryen düşünüyorum doğumu. pijama mı almam doğru olur gecelikmi ?hangisiyle daha rahat edilirki ?
Ben ilk doğumumu sezaryan yaptım. Buda sezaryan olacak. Sezaryandan sonra hemen kalkamıyosun. Bu yüzden sondayı çıkartmıyorlar ve yoğun kanaman olduğu için hasta bezi bağlanıyor. Hasta bezini hemşireler sık sık değiştirmeye geliyorlar. Kısacası ilk gün için gecelik giymek daha mantıklı oluyor. Ben önden düğmeli spor bir gecelik alıcam. Tavsiye ederim sende al.
sonda nedir acaba?????şimdi siz yazınca bende gecelik alayım diye düşündümmm....
bence de koyu renkli bir gecelik alın daha rahat edersiniz, sonda idrar için takılıyor idrar torbası yani.
merhaba bayanlar
yavaş yavaş başladık bizde oğluşuma ciciler almaya
2 adet 10'lu hastane çıkışı
1 adet 5'li zıbın takımı
2 adet uzun kol patıkli tulum
1 adet peluş battaniye
2 adet kundak battaniye
1 adet gunluk kullanmaya battaniye (bunlardan alınacak daha)
2 adet patik ayakkabı
1 adet alt üst pijama
1 adet kadife alt üst pijama
örme yelekler, günlük yelekler
ıslak mendil stoklamaya başladık birde :)
şuan bu kadar
birde bişey sormak istiyorum bayanlar size
şimdi bu alt üst zıbın takımlarını bebeğe direkt giydircekmiyiz ? yoksa patikli bir alt ve üst zıbının üstüne mi giydircez bu aklıma takılan birşey ??
bende çantamı hazırladım sadece kendim ve bebek için bezimiz kaldı onu da kaç kğ alacam karar veremedim sizler kaç kğ bez aldınız kızlar...
Ben primi primium care den 1 tane 1 1tane 2 numara aldım zaten aralarında pek fark yok 1 numara 2-5 2 numara 3-6 kg için
bende aynen prima premium care den 1 numara aldım 2-5 kg olan
kızımın doğum çantasını hazırladım;
2 hastane çıkışı,
ağız mendili(5 tane),süslü 2 şapka ve 2 bandana(fotolar için ekstra aldım),
2 penye,1 polar battaniye,
10 adet bebek bezi,
3 adet kullan at alt açma bezi,
uni ıslak mendil(saf su),
yelek,
pişik önleyici krem,
anakucağı.
onun dışında,
aynı çantaya bol peçete,
normal ıslak mendil(kendim için ya da ani bişey olursa diye)
lavanta kolonyası,
mini sıvı sabun,tuvalet kağıdı,hasta bezi,ped,bebek için kirli torbası bol miktarda.
mini diş macunu,makyaj çantam,göğüs pedi,merhemi,rolon deodorant gibi şeyler koydum.
kızımın çantası büyük olduğundan kıyafet harici şeyleri kızımın çantasına koydum,
benim çantam daha küçük olacak ve içinde sadece kendi kıyafetlerim,iç çamaşırlarım ve kendime ait kirli çamaşır poşetlerim olacak.
kendi çantamıda bu hafta hazırlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?