doğum çantasııı

denisada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2012
270
297
kızlar çantaları hazırlaınız mı,bebek eşyalrıı yıkadınız mı ?sizce erken mi?bana erken geliyo ama ya erken doğarsa diye de kararsızım sizde durum ne merak ettim :anneadayı::anneadayı:

Bence erken. Ama şöyle de bi durum var; bu saatten sonra herhangi bi sıkıntı yüzünden hastanede bi gece de olsa ağırlanmamız gerekebilio ki benim başıma geldi. O yüzden acil durumlar için bi hastane çantası hazır etmeye karar verdim bugün. Gecelik, terlik vb. Doğum çantasını da hazırla bence. Arabanın bagajına at ya da hazırda bulunsun evde bi yerde bebiş sürpriz yaparsa biri eve gelip alır getirir ne de olsa.:-)

Bence erken degil bende 30. Haftamda yikadim utuledim ve cantisini hazirladim Bebisin. Kendi cantami henuz hazirlamadim o kolay zaten diye. Tavsiyem erkendeN yika utule esyalarini. Daha sonra cok agirlasicaksin. Bende oyle oldu yani. Is yapamaz duruma geldim nerdeyse. Karin ve bel agrisindan yemek yaparken bile yanmda sandalye bulunduruorum yani dusun. Islerini ne kadar erken halledersen senin icin okadar iyi bence

Bende ne olur nr olmaz diye sadece çantamızı hazırlayacağım bu hafta diğer eşyalarını odası gelince yıkayacağım

kızlar çantaları hazırlaınız mı,bebek eşyalrıı yıkadınız mı ?sizce erken mi?bana erken geliyo ama ya erken doğarsa diye de kararsızım sizde durum ne merak ettim :anneadayı::anneadayı:
bence erken değil canım.bende hazırladım ne olur olmaz diye.sen yınede hazırla dursun.erken hazırlamamnın bir zararı yokkı.hem yorucu oluyo.daha fazla ağırlaşmadan yap bence...

teşekkürler kızlar fikir verdiğiniz için ben de hazırlayacağım yavaş yavaş bu hafta inşallah.bir de alakası yok ama emzik vermeyi düşünüyor musunuz bebişlere ?

Ben birde hala çantaya ne koyacağım konusunda kararsızım ya :110:

Emzik vermeyi düşünüyorum ben tabi alırsa :anneadayı:

Bende hazirlamadim daha. Ramazanda hazirlicam insallah.. Cunku ramazanda yabda ramazandan sonra dogacak insallah

Kız bebekler gününü doldurmaz diyorlar birde bir hafta önde gidiyor kızım o yüzden ne olur ne olmaz hazırlamaya başladım

Kizlar yaa cok merqk ediyorum bu dogum cantasinin icinde ne oluyor? Bende mi yavastan baslasam :KK43:

eşyalarını aldım ama yıkama ve çantaya koyma işlemini hala yapmadım, bide içine neler koyacağım konusunda hala kararsızlık yaşıyorum. Bende yavaş yavaş yıkayıp hazırlamaya başlasam iyi olacak sanırım, daha çok var derken birden gelecek ve ben sıkışacağım bu sefer :)

Evet genelde kız bebekler fazla beklemez diyorlar, erkekler için de gününü doldurmadan gelmediğini.. Ben de eşyalarını ve eşyalarımı yıkayıp ütüledim iki - üç hafta kadar önce . Bir aksilik çıkmazsa bu hafta sonu da çanta yapacağım. Önden hazırlanmak gibi bir huyumuz var. Eşim de çok titiz ve planlı olduğu için önden hazırlanmam gerektiğini söylüyor. Hazır olmaktan zarar gelmez. Koyulacak eşyalar konusunda da genelde bu forumdaki olmazsa olmaz denilenleri derleyip onları koydum :):21: hepinize kolay gelsin :KK16::KK16::KK16:

X