- 8 Temmuz 2019
- 1.647
- 3.899
- 133
Ben anlamıyorum ki hastanede neden kalmak ister kayınvalide. Yani kendi idrak seviyeleri yok mu ya kadınların neredeyse tamamına yakını böyle bir şey istemiyor ve bunu tahmin edebilmek çok zor olmasa gerek. Sonuçta kendileri de geçti aynı yollardan tüm doğum yapan kadınların bundan şikayetçi olması ama bu baskıyı uygulayanın da yıllar önce doğum yapmış başka bir kadın olması bana hep çok ilginç gelir. Sadece senin oğlun ile evliyim diye benim her alanımı gasp etme hakkını nereden görüyorsun kendinde ya.
Ben açık açık söylerim ben annemi istiyorum başkasının yanında rahat edemem diye. Çocuğum olursa da zaten evde annemi de en fazla 1 hafta yardımcı olsun diye istemeyi düşünüyorum. Çünkü bana asıl destek olması gereken kişi eşim ve genelde bu süreçte evde uzun süre başka birisinin olması erkekle kadın arasında bu dayanışmanın tam anlamıyla kurulamamasına sebep oluyor.
Ben açık açık söylerim ben annemi istiyorum başkasının yanında rahat edemem diye. Çocuğum olursa da zaten evde annemi de en fazla 1 hafta yardımcı olsun diye istemeyi düşünüyorum. Çünkü bana asıl destek olması gereken kişi eşim ve genelde bu süreçte evde uzun süre başka birisinin olması erkekle kadın arasında bu dayanışmanın tam anlamıyla kurulamamasına sebep oluyor.