- 13 Haziran 2014
- 145
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben 19 mayıs günü doğum yapacam size daniışmam gereken konu
1: doğum da takılan altınları ne yaptınız (eşinize verdiniz mi )
2: çocuğunuza nasıl bir beşik aldınız
3: doğum da yanınız da kim vardı ve kv size karıştımı
arkadaşlar ben 19 mayıs günü doğum yapacam size daniışmam gereken konu
1: doğum da takılan altınları ne yaptınız (eşinize verdiniz mi )
2: çocuğunuza nasıl bir beşik aldınız
3: doğum da yanınız da kim vardı ve kv size karıştımı
Kocam aldı götürdü (kesinlikle eşine dahi verme onlar evladının hakkı)
Park Yatak aldık
Doğuma eşim girmişti benimle birlikte (annem kuzenlerim kv kapıdaydı)
Doğum yaptığım andan itibaren;
emdi mi, sütün geldi mi, emzirsene ben de göreyim, sütün yaramıyor galiba, yok yok seni emzik gibi kullanıyor, yemezsen sütün olmaz emziremezsin de dedi durdu, doğum yaptığım gece msj attı emdi mi diye ve bu 3 ay hep böyle sürdü.
artık görüşmediğimiz için kendi kendine soruyor mudur hala bu soruları bilemem tabi.
Allah sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah
daha doğum yapmadım ama;
1-eşime vermeyeceğim çocuğumun onlar, buju da simdiden söyledim eşime. Onlarla bir ödeme yapmayı düşünüyorsan yanılırsın diye.
2-mobilya beşik aldim alti çekmeceli olan 3-4 yaşına kadar kullanılanlardan.
3-doğumda yanımdaceşimden başka kimse olmayacak. Ailelerimiz farklı şehirde; annemi hemen çağıracağım ama kv ne zaman gelir bilmiyoRum.
Kv yi şimdiden hiçbir şeyime karıştırmıyoruM. Akıl vermeye kalktığında ven biliyorum doğrusunu araştırdım veya anneme sordum diyip susturuyorum.
senin cevrene bağlı. Altınla gelen de olur iki kiyafetle gelen de.Muhtemel olarak olsa olsa ortalama ne kadAr altin birikiyor ki altın veya para ne kadar birikiyor
Mesela sizde ceyrek ve para olarak ne kadar oldusenin cevrene bağlı. Altınla gelen de olur iki kiyafetle gelen de.
hiç olmadıMesela sizde ceyrek ve para olarak ne kadar oldu
Aaaa şaşırdımhiç olmadı
neden ki ?Aaaa şaşırdım