Doğum dan kaç gün sonra regl oldunuz ?

resulum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2014
23
17
3
46 gün oldu doğum yapali kanamam çoktan bitti. Ne zaman regl olacağım bilgi verirseniz sevinirim.

Canm emziriyosan kolay kolay kolay adet olmasin bekleme hic hatta hic olmazsin cunku sutun koruyo bak bn 4ay oldu hic olmadim ama kisiden kisiye degisirmis ama olmasin yani bi seneye kadar

ben 54 gün önce doğum yaptım ve emziriyorum şuanda regl im 51.gün başlamıştı

60 gün lohusa kanamam oldu.. ne zaman regl olurum bilmiyorum......... ama olayım artık yaaa karnım şiş bu yüzden.

4 yada 5 ay sonra oldum ama korunma amaçlı igne olmayi ihmal etme sakin süt mut korumaz inanma böyle seylere

Keske bnde olabilsem 4ay oldu okadar rahatsiz oluyorumki artik:-(

arkadaşlar bende doğumdan 5 ay sonra 2 kere adet oldum 3 aydır adet olmuyorm test yapmadım hiç hamilelik belirtisi de yok her hamileliğmde mide bulantılarm çok olur benim gibi olan varmı?

Emziren geç oluyormuş bnde emzirdim ama 3 ay sonra adet görmeye başladım , tabi herkeste değişir

Ayin 19unta tam iki yil olcak lekelenme oldu sadece hala adet olmadim
dr im emzirdigim icin normal oldugunu soykedi

Valla ben bi an once olmak icin dua ediyorum artik okadar sinirli oluyorumki vucudum yaniyo resmen

46 gün oldu doğum yapali kanamam çoktan bitti. Ne zaman regl olacağım bilgi verirseniz sevinirim.
ben her iki çocuğumuda doğurduktan ve 2 yıl emzirdiğim süre içinde hiç kanamam adet falan görmedim..ne zaman sütten kestim adetlerim normal başladı..

benim daha 40 ım cıkmadan adet oldum 35.gunde lohusa kanamam bitti 38.gunde adet oldum son 1 yıldır duzenli bi şekilde adet oluyorum

bebeğim 4.ayında iken gördüm.. 5 gün kaymayla artık düzene girmiş sayıcam sanıırım.. karnımda indi aşaa iyi oldu..tabi biraz daha var göbik.

Back
X