Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onemli olan dogum o oldumu gerisi cok basit benim dokuz dikisim vardi ben bebisimi seyrederken ebe dikisimi yapiyordu hic anlamadim bile kendini bosuna strese sokma hersey guzel olacak insallah:)Doğumuma çok az bi süre kaldı doğumdan korkum yok ama doğum da ki kesi dikiş beni çok korkutuyor hep aklımda .. biri beni bilgilendirsin doğum sırasında uyuşturma oluyormu ? kesi hissediliyormu ???? :S
Ayni korkuyu yasiyoruz :/Doğumuma çok az bi süre kaldı doğumdan korkum yok ama doğum da ki kesi dikiş beni çok korkutuyor hep aklımda .. biri beni bilgilendirsin doğum sırasında uyuşturma oluyormu ? kesi hissediliyormu ???? :S
bende aynıDoğumuma çok az bi süre kaldı doğumdan korkum yok ama doğum da ki kesi dikiş beni çok korkutuyor hep aklımda .. biri beni bilgilendirsin doğum sırasında uyuşturma oluyormu ? kesi hissediliyormu ???? :S
hissettin mi senUyuşturmadan dikiyolar diri diri
umarım öle olr...hiç bişehissetmeyiz yada dikişe gerek kalmazhepimiz korkuyoruz ama inşallah korktuğumuz gibi olmaz. Her kişide de yapılmıyormuş. ihtiyaç varsa lokal anesteziyle yani sadece o bölge uyuşturularak yapılıyormuş. o yüzden doğum yapan birçok arkadaşım hiçbir şey hissetmediğini söylüyor.
bi tanıdığım 1 sene önce mecburiyetten 8. ayda sezeryan oldu daha öksürdükce dikişlerim ağrıyor diyor . sezeryan olanlar normal doğum yapanlara göre daha geç toparlanıyorlarSirf bu olay yuzunden sezwryan dusunuyorum :/
Valla yavaş yavaş dikiş konusunda rahatlıyorum . senn dediğin gibi ilk kendimizi sancıya hazırlamalıyız:)Canim arkadaslarim gercekten bosuna korkuyorsunuz bunu dogum zamani anlayacaksiniz ustelik dogumda 5 dklik is onemli olan sanciya dayanma kismi bak ben kendimi anlatayim catala yattiktan sonra basladim ikinmaya kizim ha geldi ha geliyor dedi doktorum o arada coktan kesmis ben cocugun cikis acisini hissediyorum o an tabi cocuk cikar cikma iki igne vurdu baktim dikiyor ne aci ne sizi ne ara kestigini bile anlamadim gercekten o kesiyi deilde sanciya hazirlasaniz kendinizi diyorum
Evet canim sanci kismina dayaninca gerisi okadar kolayki gercekten bosuna onu dusunup stres yapiyor arkadaslarKendinizi sanci kismina yogunlastirirsaniz okadar zor olmuyor ben kendime hep ölmüyosun demekki dayanilacak bise en fazla ne olabilirki falan diyodum cok sukur okadar kolay bir dogum yaptimki agustostada oglum dogacak ins buda kolay olur sizede hayirli kolay dogumlar diliyorumValla yavaş yavaş dikiş konusunda rahatlıyorum . senn dediğin gibi ilk kendimizi sancıya hazırlamalıyız:)