Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 gün oldu Nolmal doğum yaptım ilk gebelik ama dikişim var çok korkuyorum sanki eski haline dönmücek gibi rahim patlıcak diye korkuyorum bununla ilgili bir bilginiz varsa çok sevinirim
5 gün oldu Nolmal doğum yaptım ilk gebelik ama dikişim var çok korkuyorum sanki eski haline dönmücek gibi rahim patlıcak diye korkuyorum bununla ilgili bir bilginiz varsa çok sevinirim
Rahim patlayacak derken? Dikişler patlarsa diye mi korkuyorsunuz anlamadim? Bir sey olmaz zaten dogumdan 8 hafta sonra doktor kontrol ediyor diye hatirliyorum.
Benimde 2. Derece yirtigim vardi dikis attilar. 43 gun kanamam oldu. 1 hafta sonra tekrar lekelenme oldu. Tam eskisi gibi hissetmek için bir 5 ay falan geçti sanırım. Vajinal kuruluk vs yaşadım.
dönüyor kuzum, dönüyor. benim doktorum estetik dikiş atmıştı, 40 güne kadar düsebilir dikişler demişti. 40.gğn muayeneye gittiğimde tamamen toparlamıştı. ilk basta evet sanki sürekli o his kalacak sanıyorsunuz ama simdi ben nasıl bir histi onu bile unuttum