Doğuma Hazırlık Doğum Fotoğrafçısı Arayanlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nilpery

Hayvan avukatı <3
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
703
7
118
Ankara ve Kırıkkale içi çekimlere gidilir <3 ilk 5 kişiden ücret alınmayacaktır

ben ankarada oturuyorum doğum fotocusu arıyorum daha detaylı bilgi verirseniz çok memnun olurum

ben ankarada oturuyorum doğum fotocusu arıyorum daha detaylı bilgi verirseniz çok memnun olurum

Henüz tazecik bi anneyim bnde :) fotoğraf merakım vardı ee birde bebişim olduktan sonra doğum fotoğrafçılığına merak saldımm ve ilerliyorumm, bi kaç örnek çekimim varr ve sektörde çok yeni olduğum için piyasadan çok daha uyguna çekim yapıyorum, ilgilenen arkadaşlarım msjlarınızı bekliyorum veee şimdiden hepinize hayırlı doğumlar diliyorum :)

mrb istanbulda doğum fotoğrafçısı arıyorum...

Merhaba, Ben de doğum fotoğrafçılığı ile ilgili eğitimler aldım ve şu an portföy oluşturma aşamasındayım. Temmuz'da ilk doğumum ardından Ağustos'ta bir doğumum daha var. Dediğim gibi henüz çok başlarda olduğumdan sembolik bir ücrete sizin de fotoğraflarınızı çekebilirim. Sizin için güzel bir anı benim için de yeni bir tecrübe olur hem. Dilerseniz görüşelim?

mrb istanbulda doğum fotoğrafçısı arıyorum...

merhaba istanbulda dogum fotografciligi yapiyorum.ilgilenirseniz bilgi verebilirim.portfoyumu istedginizde gorebilirsiniz.irtibata gecersek eger sizi daha fazla bigilendirebilirim..Allah bebisinizi hayirlisiyla kucaginiza almanizi nasip etsin:)

$trash-the-dress-road-session.webp gelinliğinden damatlığınızdan ödün vermek isteyen gelin damatlar için

Back
X