Doğum Fotoğrafçısı

buci35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2013
59
0
36
İzmir
Merhaba Anne Adayları,

Öncelikle Allah hepinize sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Ben İzmir'de yaşıyorum. Doğum ve Düğün Fotoğrafçılığına başladım. Eğitimimi bitirdim ve sertifikamı aldım. İsteyenler olursa ücretsiz olarak fotoğraflarınızı çekmek istiyorum. Hem size güzel bir hatıra hem de kendim için bir deneyim olacak. İlgilenenler bana özelden mesaj ile ulaşabilirler.

Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba Anne Adayları,

Öncelikle Allah hepinize sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Ben İzmir'de yaşıyorum. Doğum ve Düğün Fotoğrafçılığına başladım. Eğitimimi bitirdim ve sertifikamı aldım. İsteyenler olursa ücretsiz olarak fotoğraflarınızı çekmek istiyorum. Hem size güzel bir hatıra hem de kendim için bir deneyim olacak. İlgilenenler bana özelden mesaj ile ulaşabilirler.

Şimdiden teşekkür ederim.
yeni işin hayırlı olsun canım..bende cok istiyorum nasip olursa doğum fotograflarımın bir profesyonel tarafından cekilmesini...

yeni işin hayırlı olsun canım..bende cok istiyorum nasip olursa doğum fotograflarımın bir profesyonel tarafından cekilmesini...

Teşekkür ediyorum. Ne zaman doğum? Ben büyük bir zevkle çekebilirim.

Şuan için malesef şehir dışı düşünmüyorum. Belki biraz daha ilerlersem neden olmasın.

Şuan için malesef şehir dışı düşünmüyorum. Belki biraz daha ilerlersem neden olmasın.
anladım canm..ben usak ta yasıyorum daha derinlemesine astırma yapmadım ama sanırım 1 tane doğum fotografcısı var burada dogum yaklassın onunla irtibata geçicem..fiyat aralıgı nedir biliyomusun?

istediğin pakete göre değişiyor fiyatlar. En düşük 200-300 Tl den başlar sanırım. Biraz daha bekle bakalım son aya kadar bakarsın uşak a gelirim :))

istediğin pakete göre değişiyor fiyatlar. En düşük 200-300 Tl den başlar sanırım. Biraz daha bekle bakalım son aya kadar bakarsın uşak a gelirim :))
tesekkürler tatlım..aynı düğün albüm fiyatları gibi...bakalm artık kısmet hele bi yaklassında doğum :34: iyi oldu seninle konusmam..gelemesen bile fikir verirsin, burada paylasırsın belki cektiğin fotografları ne güzel olur :) takipçinim:46::46:

teşekkür ederim. Yardımcı olurum ne istersen. feysimden beğen sayfamı istersen burcu akarçay düğün doğum fotoğrafçısı yaz çıkar

teşekkür ederim. Yardımcı olurum ne istersen. feysimden beğen sayfamı istersen burcu akarçay düğün doğum fotoğrafçısı yaz çıkar
tamam canım yarın inceliyecgm..bizim uykumuz geldi artık..iyi geceler:3::3:

iyi bak kendine ve bebişe iyi uykular tatlı rüyalar :)

Back
X