Doğuma Hazırlık Doğum fotografları

• Konu Sahibi Konu Sahibi melekkayihan34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
M

melekkayihan34

Ziyaretçi
Günaydın ben de yeni bir KK üyesiyim ve bundan çok da mutluyum.

Size bir konuda danışmak istiyorum. İki ay sonra doğum yapacağım ve bu anı ölümsüzleştirmek istediğim için uygun fiyatlı bir doğum fotografçısı arıyorum. Bir yer buldum aslında 500-600 TL arası tutacak, çok da kurumsal ve profesyonel bir yer. Piyasadaki rakamlar genelde 2000-3000 Tl civarı galiba. Bilginiz var mı?

valla benim bildigim dediğin fiyatlarda 1.500 den başlıyor çok iyi fiyat bulmuşsun

ben de 500 600 e bulmuştum piyasanın en ünlüsü ş.p. nin fiyatı bu civarda bir de j.v.y.n var onun da o civarlarda. ben anlaşmıştım ama normal dogumdu normali beklerken birden sezeryana geçtik çagırmaya vakit olmadı.her şey kısmet işte. ama eşim çekti fotograf ve videoları çok güzel oldu onlar da. içimde kalmadı yani.

Doğum fotoğrafı çektirmek isteyenler bana ulaşabilirler. Fiyatlar burda yazıldığı gbi uçuk değil içiniz rahat olsun:)

fiyatlar maksimum 700 .. hala doğum yapmadıysanız doğum fotoğrafı için haceryilmaz olarak benim siteyede bakın ben daha ekonomik fiyata çekiyorum .. sonu com olacak. hayırlı olsun

bu konuyu ben çok iyi biliyorum. ben çok kez çektim. her soruya cevap verebilirim.. doğum fotoğrafı çeken tecrubeli biri çok farklı fotoğraflar çeker. doğumhaneye sıradan biri giremez. daha önce deneyimi olan girebilir. doktorlar fotoğraf için girmek isteyene izin veriyorlar. bu konudaki fiyatlar 400 ile 750 arasında değişiyor. genellikle sadece fotoğraf çekimi isteniyor. video bir yakını tarafından yapılıyor. hacer yılmaz

ya kızlar ben de hamileyim daha çok erken gerçi ama.eşime söyledim daha cümlemi bitirmeden doğum fotoğrafçısı filan çıkarma şimdi dedi.ben istiyorum ama yaa.

ben bu konuda çalışan fotoğrafçıların maksimum fiyatını yazıyorum: 750.. bu işi bilirim daha fazlasını duymamıştım. 400 den başlıyor. devam ediyor...

ben bu konuda çalışan fotoğrafçıların maksimum fiyatını yazıyorum: 700.. bu işi bilirim daha fazlasını duymamıştım. 400 den başlıyor. devam ediyor...

bende çok seviyorum doğum fotoğraflarını.daha doğrusu fotoğraf çekmeyi de çok seviyorum.o yüzden eşimle profesyonel bir makina aldık ama çekicek bebeğimiz yok malesef :( 2 aydır bekliyoruz
aslında iş çekenden çok makina ile ilgili.böyle makinaya sahip tanıdıklarınız varsa bence çekimi onlar yapsın makina güzel olduğu için naıslsa resimlerde çok güzel çıkıyor.önemli olan az çok photoshop yapıp resimlerin rengiyle oynamak.onu isteyenlere ben bile yaparım burdan kızlar

eğer ekonomik olarak butçenizi aşıyorsa tabiki kendiniz çekin.. ama gelişmiş bir makinaya verdiğiniz parayıda hesaplayın... ben her iyi makinaya sahip olanın iyi fotoğraf çekemeyeciğini çok iyi biliyorum.
her iyi kalitede boya ve malzemeye sahip olan iyi resim yapar mı
her malzeme elinde olan iyi yemek yapar mı?
fotoğraf tarihinde hala çok etkileyici fotoğraflar vardır, bu fotoğrafların çekildiği makinaları görseniz inanamazsınız.. lutfen bir arkadasınızın bebeğini hastahanede çekin ve bizimle paylaşın.. ışık koşulları çok zor olan bir alandır ve biraz estetik ve teknik bilgi ve tecrube de gerekir...

ben güveniyorum kendime yarı profesyonel makina aldk eminim cok güzel kareler cekices

İstanbul anadolu yakasında doğum yapacak olanların doğum anını portföy oluşturmak amacıyla ÜCRETSİZ çekiyorum..ilgilenenler özelden mesaj atabilirler.

seri çeken hastane fotoğrafçılarını tavsiye etmem ama... öncesi sonrası evde mekanda demezseniz maksimum 750 ye fotoğrafçı var

fotoğrafçıyım ve uygun koşulda doğum hikayesi fotoğrafı çekebilirim..

Ne kadar a çekiyorsun ve neredesin ben Anadolu yakasindayim

Paket içeriğine göre değişir bunlar, doğum hikayesi mi sadece hastanedeki fotoğraflar mı, albümde baskı isteyip istememeniz, ek olarak siyah beyaz kareler.. gibi

Paket içeriğine göre değişir bunlar, doğum hikayesi mi sadece hastanedeki fotoğraflar mı, albümde baskı isteyip istememeniz, ek olarak siyah beyaz kareler.. gibi

Sadece fotograf hikaye değil albüm olacak tabi siyah beyaz karede olmayabilir
10 poz ne kadar a Gelir aşağı yukarı

Ben avrasya hospital zeytinburnunda doğum yapacağım inş. 3 4 güne kadar.. Orada kendi fotoğrafçısı var dışarı gitmiyor ama :) 125 tl ye çekiyor foto video hepsi karışık.. Arkadaşlarımda doğum yaptı ve çektirdi çokta memnun kaldılar..

Back
X