Merhaba bugünde benim bir derdim olsun sevgili kk üyeleri.Bugün eşimin annesinin doğum günü , zoraki hatırlamam gerekn bir gün gibi .Kv severim aram iyidir.Ama kv için değil galiba ben doğum günü tebriği almakta, aramakta istemiyorum.off nasıl dert ıııyyy.Benim doğumgünümü unutsalar keşke ya
Allah başka dert vermesinMerhaba bugünde benim bir derdim olsun sevgili kk üyeleri.Bugün eşimin annesinin doğum günü , zoraki hatırlamam gerekn bir gün gibi .Kv severim aram iyidir.Ama kv için değil galiba ben doğum günü tebriği almakta, aramakta istemiyorum.off nasıl dert ıııyyy.Benim doğumgünümü unutsalar keşke ya
Ne bilim ya oldum olası nefret ederim doğum günü tebriğinden özellikle benden yaşça büyüklerinkini kutlamak çok tuhaf bir his gibi ya ergenler gibiyim.
Aynı sorunu yaşıyorum. doğum günü kutlarken kendimi çok yapmacık hissediyorum içtenlik sıfır. Salak salak insanın yüzüne bakasım geliyor. Doğum günün kutlu olsun .. EE.. o sevindi . aman da ne güzel bir gün gülücükleri saçamıyorum. Kendi doğum günüm kutlandığında da aynı şeyi hissediyorum. -Hmm, teşekkür ederim (aslında bugün doğdum mutluyum ama yüzüm her zamanki gibi bön bön bakıyor). Geriliyorum nedensizce bu doğum günü kutlamalarında. Hele hediye alınacaksa ben o gün bayılayım ertesi gün ayılayım o derece rahatsız hissediyorum kendimiNe bilim ya oldum olası nefret ederim doğum günü tebriğinden özellikle benden yaşça büyüklerinkini kutlamak çok tuhaf bir his gibi ya ergenler gibiyim.
Herkes için ya bir geriliyrum nedense ama büyüklere karşı.Kendi yaşıtlarıma (yaş 26 ) kendimden küçüklere rahatım ama büyüklerin özel günlerinde geriliyorum nedense .Kendi ailenizedemi böylesiniz peki?
Arasan bir insanı mutlu etsen ne olur.Merhaba bugünde benim bir derdim olsun sevgili kk üyeleri.Bugün eşimin annesinin doğum günü , zoraki hatırlamam gerekn bir gün gibi .Kv severim aram iyidir.Ama kv için değil galiba ben doğum günü tebriği almakta, aramakta istemiyorum.off nasıl dert ıııyyy.Benim doğumgünümü unutsalar keşke ya
Herkes için ya bir geriliyrum nedense ama büyüklere karşı.Kendi yaşıtlarıma (yaş 26 ) kendimden küçüklere rahatım ama büyüklerin özel günlerinde geriliyorum nedense .
herkesin karakteri iyi olacak diye bir şey yok hanımablacım işteBir telefon açıp doğum gününüz kutlu olsun demek bu kadar zor geliyorsa aranız nasıl iyi oluyor.
ne kullandın ? 1 dakikalık olay yani.. şaka gibisinNe bilim ya oldum olası nefret ederim doğum günü tebriğinden özellikle benden yaşça büyüklerinkini kutlamak çok tuhaf bir his gibi ya ergenler gibiyim.
herkesin karakteri iyi olacak diye bir şey yok hanımablacım işte
bunun karakterle ne alakası var.herkesin karakteri iyi olacak diye bir şey yok hanımablacım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?