Doğum günü aramak lazımmış

ARYA2015

allahım sen büyüksün
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
1.252
816
178
37
Merhaba bugünde benim bir derdim olsun sevgili kk üyeleri.Bugün eşimin annesinin doğum günü , zoraki hatırlamam gerekn bir gün gibi .Kv severim aram iyidir.Ama kv için değil galiba ben doğum günü tebriği almakta, aramakta istemiyorum.off nasıl dert ıııyyy.Benim doğumgünümü unutsalar keşke ya

Siz istemiyorsunuz ama karşınızdaki insan bekliyor olabilir. Usülen arayıp doğum günün kutlu olsun demeniz karşınızdaki insanı mutlu edecekse ve aranız iyiyse neden denmesin ki?

siz değer vermiyorsunuzdur ama o değer veriyordur. alt tarafı bi doğum günü tebriği. bu kadar büyütmeyin bence

Ne bilim ya oldum olası nefret ederim doğum günü tebriğinden özellikle benden yaşça büyüklerinkini kutlamak çok tuhaf bir his gibi ya ergenler gibiyim.

Allah başka dert vermesin

Yok bende kesin özel gün fobisi var .Yok doğum günü , anneler günü, babalar günü ....

Ne bilim ya oldum olası nefret ederim doğum günü tebriğinden özellikle benden yaşça büyüklerinkini kutlamak çok tuhaf bir his gibi ya ergenler gibiyim.
Aynı sorunu yaşıyorum. doğum günü kutlarken kendimi çok yapmacık hissediyorum içtenlik sıfır. Salak salak insanın yüzüne bakasım geliyor. Doğum günün kutlu olsun .. EE.. o sevindi . aman da ne güzel bir gün gülücükleri saçamıyorum. Kendi doğum günüm kutlandığında da aynı şeyi hissediyorum. -Hmm, teşekkür ederim (aslında bugün doğdum mutluyum ama yüzüm her zamanki gibi bön bön bakıyor). Geriliyorum nedensizce bu doğum günü kutlamalarında. Hele hediye alınacaksa ben o gün bayılayım ertesi gün ayılayım o derece rahatsız hissediyorum kendimi

Arasan bir insanı mutlu etsen ne olur.

Herkes için ya bir geriliyrum nedense ama büyüklere karşı.Kendi yaşıtlarıma (yaş 26 ) kendimden küçüklere rahatım ama büyüklerin özel günlerinde geriliyorum nedense .

Halbuki rahat olmayı deneseniz biraz,büyük olarak onlarda mutlu olurlar arandıkları zaman,yada bereberken..

herkesin karakteri iyi olacak diye bir şey yok hanımablacım işte
bunun karakterle ne alakası var.
Benim için oldukça saçma gelen ve karşımdaki insan için gerçekten sevinmediğim bir günü kutlamayı açıkçası samimiyetsiz buluyorum. Yapmacıklık gibi geliyor ve kimseyi kandırmayı beceremiyorum. Bana göre de ben karakterliyim karşımdaki insan mutlu olsun diye bile yalan söylerken, rol yaparken rahatsız oluyorum. O minik pembe rollere bile katlanamayacak kadar muhteşem karakterli bir yapım var sayın parkbyull

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…