- 30 Ağustos 2019
- 68
- 43
- 8
- 30
- Konu Sahibi TanricaHeraa
-
YapmıştımAtkı ör.
Dolma yapYapmıştım
Dolma teee olduğu yere gidene kadar bozulur.Dolma yap
Bu kadar romantik olabiliyorum. Kağıda seni seviyorum yaz,buda olur bakDolma teee olduğu yere gidene kadar bozulur.
Hahaha güzel fikirlerinizi değerlendircem söz yollayacağım şeyin yanına kağıda seni seviyorum yazıp yollayacağımBu kadar romantik olabiliyorum. Kağıda seni seviyorum yaz,buda olur bak
Bende öyle birşey mi yapsam diye düşündüm ama yapmadan belki farklı bir fikir çıkar diye yazayım dedim çok teşekkür ederimGüzel bir kutu hazırla içine sevdiği şeylerden al küçük küçük notlar yaz ufak bir hediye al süsle gönder
Bak ya utandım simdi,zaten biliyordum. Odun kisiligimin altında bı yerlerde romantik bir kadın vardı hissediyordumHahaha güzel fikirlerinizi değerlendircem söz yollayacağım şeyin yanına kağıda seni seviyorum yazıp yollayacağım
Valla ben bile burdan hissettim o romantikliğiBak ya utandım simdi,zaten biliyordum. Odun kisiligimin altında bı yerlerde romantik bir kadın vardı hissediyordum
Ay çok güzel ya Ben bi çocukluğuna ineyim bu akşamBen doğum gününde eşime uzaktan kumandalı araba aldım. Çocukken çok istemiş fakat almamışlar. Her gördüğümüzde istisnasız gider sarılırdı çocuk gibi. Biraz paraya kıyıp iyisinden aldım tabi. O kadar duygulandı ve sevindi ki anlatamam.. Çaktırmadan bi ağzını arayın bakalım. Belki onunda vardır böyle bi şeyi..
Not olayının hastası zaten çok mantıklı bu teşekkür ederimBen bi kavonoza her bir ozel gunumuze ayri minik notlar hazirlayip atmistim minik mektuplar icinde. icine cikolatalar attim kalpli sekerler attim. Hosuna gtmisti
Ben doğum gününde eşime uzaktan kumandalı araba aldım. Çocukken çok istemiş fakat almamışlar. Her gördüğümüzde istisnasız gider sarılırdı çocuk gibi. Biraz paraya kıyıp iyisinden aldım tabi. O kadar duygulandı ve sevindi ki anlatamam.. Çaktırmadan bi ağzını arayın bakalım. Belki onunda vardır böyle bi şeyi..
Güzel bir kutu hazırla içine sevdiği şeylerden al küçük küçük notlar yaz ufak bir hediye al süsle gönder
Hahaha yıllarca hep arkadaşlarıma ablalarima ne anlar ya al işte bisey derdim sanırım büyük konuşmuşum duygusal taşa çarptımTam bir erkeğe göre bir hediye
Ne anlar onlar böyle romantik güzellemelerden..
Konu sahibi emek verdiğin bir şey demişsin ama inan hiç de ay aşkım elleriyle yapmış falan bakıp bakıp içlenmez erkek cinsi.
Kaç doğumgünü özel şeyler düşündüm sonra nafile bir çaba olduğunu anladım. İhtiyacı olan bir şey her zaman daha iyidir..
Ay fazla mı evliyim ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?