Doğum Günü Hediyem...

azeri_gelini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
250
4
46
İstanbul
Bugün doğum günüm ve sevgili kocam günümün içine etti... Evet o çok romantik anlayışlı adam ALYANSINI KAYBETMİŞ :14: :14: :14: nazar değdi biliyorum bize... kızlar çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorummm :14:

kızma eşine bilerek yapmamıştır o da üzülüyordur alyansını kaybettiği için. mesela sen o alyansın aynısından bulup içini gene aynı şekilde yazdırarak bir jest yapabilirsin. böylece eşin de kendisini suçlu hissetmez.

Sağlık olsun canım olabilecek birşey oda istememiştir kaybetmeyi..Daha fazla üzme onuda yeni alyans alırsınız hemde daha güzeli olur inşallah :54:

öncelikle daha nice yılara :34:
niye kendini bu kadar helak ediyosun anlamadım ki...
adam alyansını kaybetmek için senin doğum gününü beklememiştir heralde di mi...:26:
olur böyle şeyler, kaybetmeseymiş iyiymiş ama kaybolmuş bi kere...
bunun için kırılmana ve kırmana luzum yok bence...

Bugün doğum günüm ve sevgili kocam günümün içine etti... Evet o çok romantik anlayışlı adam ALYANSINI KAYBETMİŞ :14: :14: :14: nazar değdi biliyorum bize... kızlar çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorummm :14:

Kaybetmiş. Kaybolabilir. Sanırım hamileliğin verdiği psikolojiyle hassas yaklaşıyorsunuz.

Olur böyle şeyler. Geçen yaz benim kocam da uçağa binerken kendisinin el çantasına koyduğum her ikimizin alyanslarını ve benim çok sevdiğim kolyemi ertesi gün çaldırdı/kaybetti. Çok üzüldüm ama gidip yenisini aldım zaten parmağımı kesiyordu:)))

Ben de doğum gününüzü falan unuttu zannettim :) Olabilir, düşmüştür, elini yıkarken unutmuştur, ya da parmağından kaymıştır. Bulamazsa yenisini alırsınız. Allah ağzınızın tadını bozmasın.

bilerek yapılmış bişey yok ortada sıkma canını..
kaybolmuş sonuçta....
doğum günün kutlu olsun....

Son düzenleme:
Ben bişey anlamdım
Bilerek kaybetmiş gibi konuşuyorsunuz 'doğum gününüm içine etti' diye
Hoş bir cümle de değil
Eşinizin elin de olan bişey de değil

Cana geleceğine mala gelsin derler bizde...

Kaybetmiş. Kaybolabilir. Sanırım hamileliğin verdiği psikolojiyle hassas yaklaşıyorsunuz.

Elmayra, şu psikolojiye bende girmek istiyorum hemde çok 2 hamileliğimde o psikoloji yakınımdan geçmedi bile, ne menem birşeymiş çok merak ediyorum. :34:

Sevgili konu sahibi arkadaşım, olmuşa ölmüşe çare yok ya yüzüğün içinde eşinin parmağı olsaydı :ssz:

Lütfen böyle şeyleri dert etmeyin. Kaybolmuş alınır yenisi.

ne guzel ıste satın kendı alyansınızı da uzerıne para ekleyıp yepyenı alyanslar alın kendınıze.bunda uzulecek ne var anlamadım kı

Elmayra, şu psikolojiye bende girmek istiyorum hemde çok 2 hamileliğimde o psikoloji yakınımdan geçmedi bile, ne menem birşeymiş çok merak ediyorum. :34:

Sevgili konu sahibi arkadaşım, olmuşa ölmüşe çare yok ya yüzüğün içinde eşinin parmağı olsaydı :ssz:

Lütfen böyle şeyleri dert etmeyin. Kaybolmuş alınır yenisi.

:) biz beşize de hamile kalsak giremeyiz adunulcum :) Nerden girildiğini bilmiyoruzdur belki de :D

ben de ilk okumaya başlayınca doğum gününde aldatıldığını falan öğrendim sandım.
insan bilerek neden kaybetsin ki..
sen bile diyorsun "kaybetti" diye..
haberi olmadan yani..
takılma bunlara bence de..

Back
X