Doğum Günü Hediyem...

ben de ilk okumaya başlayınca doğum gününde aldatıldığını falan öğrendim sandım.
insan bilerek neden kaybetsin ki..
sen bile diyorsun "kaybetti" diye..
haberi olmadan yani..
takılma bunlara bence de..

ahahahha site bizi paranoyak yaptı :)

ben de ilk okumaya başlayınca doğum gününde aldatıldığını falan öğrendim sandım.
insan bilerek neden kaybetsin ki..
sen bile diyorsun "kaybetti" diye..
haberi olmadan yani..
takılma bunlara bence de..

ne yalan söyleyeyim ilk bende öyle düşündüm.

sanırım artık bdv den uzak durmam gerek :1:

--

bilerek yapmamış ya .. Allah'a sükredin ki yüzüğü takacak bir parmagı var .:31:

doğum günü hediyeni alınca bizi haberdar et :34:

ne yalan söyleyeyim ilk bende öyle düşündüm.

sanırım artık bdv den uzak durmam gerek :1:

--

bilerek yapmamış ya .. Allah'a sükredin ki yüzüğü takacak bir parmagı var .:31:

doğum günü hediyeni alınca bizi haberdar et :34:

ben de bazen gerçekten paronayak oluyorum burada diyorum. ama girmeyince gün bitmiyor nedense. allam hele ban yiyinceeee:ssz:

kaybolabilir bu kadar üzülmeyin o sadece bi simge kalbinizdeki bağlarınız kopmasın ,
alyansını kaybeden biri olarak söylüyrum bunları :)

kaybolabilir bu kadar üzülmeyin o sadece bi simge kalbinizdeki bağlarınız kopmasın ,
alyansını kaybeden biri olarak söylüyrum bunları :)

Elbet kalplerinin bağı kopmasın. Ama yine de severiz biz kadınlar alyansları. Daha güzelini alırlar. Ben de diyorum bazen değiştirsek mi acaba diye de sona bunda anılar saklı kalsın deyip oturuyorum yerime.
(ayy konu sahibini azmettirmem inşallah):1:

hain koca düşünmüş,taşınmış doğum gününde karımı nasıl üzerim demiş ve alyansını kaybetmiş:47:

bu arada nice yıllara:3:

inşallah başka derdiniz olmaz:34:

Elmayra, şu psikolojiye bende girmek istiyorum hemde çok 2 hamileliğimde o psikoloji yakınımdan geçmedi bile, ne menem birşeymiş çok merak ediyorum. :34:

Sevgili konu sahibi arkadaşım, olmuşa ölmüşe çare yok ya yüzüğün içinde eşinin parmağı olsaydı :ssz:

Lütfen böyle şeyleri dert etmeyin. Kaybolmuş alınır yenisi.

tam vaktin canım,bugünden itibaren bu psikolojiyle dolaşıyorsun.yap nazını birazcık.çevrendekiler pervane olsun.sen hamilesin ayol:1:

doğumgününün kötü geçmesine üzüldüm canım üzme kendini birde bebek bekliyormuşsun.. ama size bir sorum olacak alyans nasıl kaybedilir evli değilim ben ama evlenince zırt pırt çıkartmamak lazım diye düşünüyorum o yüzüğü neden çıkarttı acaba ?? ben bu kadar şüpheciyken zaten evlenemem heralde nerden aklıma neler geliyor :D

merhaba, nice yıllara Allah hayırlı uzun ömürler versin sağlıkla eşiniz ve sevdiklerinizle birlikte.
bu kadar üzülecek bişey yok diğer arkadaşların da dediği gibi. Ben de kaybetmiştim alyansımı hem de daha 5 - 6 aylık evliyken. bilerek isteyerek olmuyo tabi ki adı üstünde kayıp. nerde nasıl olduğunu da hatırlamıyorum açıkcası. eşim sağolsun hiç bişey demedi kızmadı, sana bişey olmasın üzülme yeterki demişti :16: zaten kendim üzülmüşüm bi de kızsa yada surat yapsa daha kötü olurdum herhalde. hakkını ödeyemem. hem bu yıl da yıldönümümüzde daha güzelini almış sürpriz yaptı sağolsun.
Arkadaşların da dediği gibi allah başka dert vermesin.

ben de kaybettim alyansımı, bilseydim kaybederken özel bir güne denk getirirdim. :1:

Ben de alyansımı balayımızın 2. günü kaybettim. :1: Nasıloldu bende anlamadım halbuki parmaklarım etlidir benim öyle kolay çıkmaması lazımdı. Önceki sene eşimin evllik yıldönümü hediyesi olan altın kolyemi çantama atıp çantamıda balkondan aşağı silkeledim. Olacağı varken oluyor işte böyle kendinizi daha fazla üzmeyin.

Back
X