doğum günü hediyesi erkek arkadaşıma ne alayım?

Merve12345

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
24
2
8
İstanbul
merhaba arkadaşlar,burada yeniyim bana yardımcı olurmusunuz?
Erkek arkadaşımın 3 hafta sonra doğum günü var,slash giyer ben Acun'un sitesinden ona
tişört almak istedim,aldım ürün geldi ve beğenmedim.39,90 Tl ama kumaş berbat 2-3 yıkamaya sarkar,yolladım geri.İnternetde karıştırırken karşıma dramafon diye bir site çıktı,çok şirin site,sipariş vermedim size sorayım dedim,bien varmı bu siteyi?güvenilir gözüküyor ama sorayım dedim. www.dramafon.com.tr LÜTFEN ACİL CEVAPPPPPPPP BEKLİYORUM....TEŞEKKÜRLER :54:

verdiğin paraya değmez canım sana önerim defacto dan al ben öyle yapmıştım kışın sevgilime kazak almıştım çok da beğendi.. :) hem de çok dayanuıklı kalteli.

merhaba arkadaşlar,burada yeniyim bana yardımcı olurmusunuz?
Erkek arkadaşımın 3 hafta sonra doğum günü var,slash giyer ben Acun'un sitesinden ona
tişört almak istedim,aldım ürün geldi ve beğenmedim.39,90 Tl ama kumaş berbat 2-3 yıkamaya sarkar,yolladım geri.İnternetde karıştırırken karşıma dramafon diye bir site çıktı,çok şirin site,sipariş vermedim size sorayım dedim,bien varmı bu siteyi?güvenilir gözüküyor ama sorayım dedim. www.dramafon.com.tr LÜTFEN ACİL CEVAPPPPPPPP BEKLİYORUM....TEŞEKKÜRLER :54:

bekleyemedim :( aldım erkek tişörtünü
iyiki almışım aman benimki ne beğendi :)
ay dedim senin işin kolaymış,meğer bu ürünler çok modaymış,ay ne çabuk değişiyor bu modanızda sizin dedim.. tabi içimden dedim :1:
kızlar pek de fena değilmiş,malı güzel modasını anlamamda..hiç değilse yıkandıkça sağlam kalır :)

Back
X