Doğum Günü Hediyesi Ne Alsam ??

Sevgili değil misiniz?
Saat,forma,atkı,bere,kazak,gömlek vs gibi şeyleri sıradan buluyorsundur muhtemelen.
Nasıl birisi,nelerden hoşlanır?

Sevgili değil misiniz?
Saat,forma,atkı,bere,kazak,gömlek vs gibi şeyleri sıradan buluyorsundur muhtemelen.
Nasıl birisi,nelerden hoşlanır?

Ya Ondan Hoşlandığımı bilmiyorki O Biraz İlgileniyor Ama Ben Hemen Pas Vermicem Yani ;) Havalı Biri Taksim Nişantaşı Takılan Tip Bende Kül Kedisi Hediye Hediyedir Fark Etmezde Onun Açısından Tereddüt Ediyorum :(

anladığım kadarıyla çocuk havalı ve marka takılan tiplerden, senin de durumun çok iyi değil,
aranızda hiçbirşey yokken maddi olarak kendini sıkıntıya sokup pahalı birşey almanı tavsiye etmem çünkü
bir bakmışsın ki çocuk yarın başka bir kızı koluna takıp gelmiş veya doğumgününde başka kızlarla ilgileniyor...
işte o anda elindeki pahalı hediye yüreğine taş gibi oturur:( o duyguyu ömür boyu unutamazsın:(

normal bir arkadaş gibi sade bir hediye al bence,güzel bir kazak al üzerinde gördükçe mutlu olursun.

aslında aksesuarcıda saatler satılıyor uygun ve baya güzel saatler hatta kendime bile almıştım çok beğenmişlerdi ya onu alıcam ya da bjk kupa alıcam kararsızun :(

Konu sahibi sende en iyisi kazak süveter tarzı bişey al
Marka olsada çok fazla tutmaz zaten.
Mesela polodan alsan 50ye bulursun bişey en fazla.Sweet alırsan 35e de bulursun.

Kızlar zaten güvensem değiceğini eminolsam dünyayı sererdim önüne ama işte çıkmıyoruz bişeyde yok aramızda yani uygun bişi bulsam bakalım :(

Back
X